Autor: Danas

Info
15.05.2019.
16:12 > 16:06
Iako je prilikom sporazumnog raskida ugovora sa PKB-om radnicima u pisanoj formi garantovano da će nastaviti sa radom posle privatizacije kod novog poslodavca, Al Dahre iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ugovor o radu nije obnovljen za njih 300, a postoji mogućnost da ista sudbina zadesi još toliko zaposlenih.
  • 0344

    16.05.2019 07:15
    Mislim da profesor Savic gresi, tj. da je privatizacija uradjena vrlo spretno. Uostalom, gde god nas predsednik umesa svoje prste ispadnu laz i prevara, a zrtva narod.
  • Cocco

    16.05.2019 00:30
    Nazvao bih to i autogolom SNS. Znam brdo neradnika bez škole koji su "radili" na PKB, za platu kakvu nemaju ni inđiliri. Listom su bili za Vučića i verovali više njemu nego svojim očima. Istovremeno su bezočno krali sve šta su stigli od PKB. Kukuruz (ponajviše), suncokret, pšenicu (kombajnima!), stočnu hranu, drvo sekli...
    I šta će sada? Privatniku neradnici nisu potrebni i neće ih plaćati. Lopove će da prve šutnu, a naći će način da kontrolišu krađu i obuzdaju je.
    Ko li će onda da glasa za njih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna