Autor: Tanjug

Info
15.05.2019.
16:40
Jedna žena ubijena je tokom prepirke s policajcem u američkom gradu Bejtaun, u Teksasu, pošto se, kako tvrdi policija, opirala hapšenju i uzela elektrošoker policajca.
  • Branko

    16.05.2019 12:01
    Ma mogu da rade sto god hoce jer se tim slucajem, kao i ostalom gomilom slicnih, nece baviti ni HRW ni AI, ali mi smeta kada on i njegova predpostavljena onako bezocno prodaju poturaju gomilu presnih lazi u koje ni mala deca ne bi poverovala. Siguran sam, da je bilo potrebno, da bi nekako iskonstruisali da se zrtva sama upucala, da mu napakosti, a ovako ga je "samo" naterala da je ubije.
  • Nesa

    16.05.2019 07:55
    surovo ubistvo
    To se jedino moze nazvati surovo ubistvo. Trudnu zenu je moglo na sto drugih nacin uz pomoc kolega uhapsiti a ne ovako . Gledanjem snimka moze se videti da je policajac bio netaktican i veoma grub, upotrebivsi elektrosoker na trudnoj zeni izazvao je strah od smrti bebe i nje same. Kada se lice smrtno uplasi i nadje u bezizlaznoj situaciji reaguje neracionalno, tako je reagovala i ova zena oduzevsi goloruka policajcu elektro soker. Tada je policajac posegao za revolverom i pucao u zenu koja je lezala na zemlji a on je stajao. Ispalio je vise hitaca a ne samo jedan iz veoma ubojitog oruzja sto dokazuje njeguvu ostrascenost i surovost. Ovaj slucaj dokazuje surovost vlasti koju svet mora da osudi.
  • ko

    15.05.2019 23:32
    sta????
    Nakon sto ju je upucao, afrik0-amerikanku (ni jedne medije nisu to napisale) hteo je da joj pomogne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna