Autor: Tanjug

Info
15.05.2019.
19:32
Otišao je jedan od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumaca, veliki profesionalac, umetnički uzor mnogima, složili su se Milan Vlajčić, Gorčin Stojanović i Vojislav Brajović na vest o smrti barda srpskog glumišta Mihaila Miše Janketića.
  • Vanzemaljac

    15.05.2019 22:35
    Velikan
    Saucesce porodici. Velik glumac, dojmio me se I kao cestit covek. I bio je vrlo lep.

    Poruka urednistvu 021: predlazem da mu date sliku iz boljih (lepsih) dana, ne ovu gde ne lici na sebe. Ili barem dve slike, jednu iz dobrih dana I jednu pred kraj zivota.

    Zelim da ga pamtim u najboljem svetlu. Mislim da je zasluzio.

    PS. Nije ovo moja ideja, nego moje pokojne sestre. Nasi najblizi imaju slike iz starih (I bolesnih) dana na porodicnom spomeniku. Po njenoj ideji cu, mozda, na zadnjoj strni spomenika da dam da svako ima po barem jos dve slike - iz mnogo boljih dana. Daleko lepse.
    Lep pozdrav

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna