Autor: Tanjug

Info
16.05.2019.
15:20
Predsednica Vlade Ana Brnabić i šef Misije MMF Jan Kes Martejn razgovarali su danas o sprovođenju i efektima aktuelnog savetodavnog programa koji Srbija ima s tom finansijskom organizacijom - reformama Poreske uprave, reformama plata, nastavku reforme javnih preduzeća.
  • Dr Miggyy

    16.05.2019 23:44
    ПЕНЗИОНЕРСКА ДИЛЕМА!
    Када би ΛV дао да земљу води ММФ, по кога би онда пишао, сам себи не може? За сада Владу представља и води ΛV са саветницима злочинцима Блера, Клинтона, Шредера, Гусенбауера и других, као да у Србији не постоје способни људи, професори, инжењери, академици. Власник Србије не жели памет око себе, он је довољан, а како (не)летимо по успесима у васиону, четвртину становништва је испод или на ивици сиромаштва. То је могао нешти из близине и да види путујући караваном "Будућност Србије", како не би лупао небулозе по медијима. А што се тиче о просечним платама ствар је оваква: просечна нето зарада у Србији у 2018. години износила 420 евра и била је међу најнижим у Европи, у Бугарској 457 евра, у Румунији 565, Мађарској 635 евра, Пољској 784 евра, Хрватској 802 евра, Чешкој 878 евра. Цене су у земљама централне Европе 10-30 одсто више него у Србији и другим земљама Балкана. Просечне плате од 500 ΛV евра још ће те чекати, ваше је да гласате а о платама ће лако, ОН? О рачунању пензија увешће академици ΛV-а ненадмашну нову прогресивну математику, коју свет не познаје, бар за сада.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna