Autor: Beta

Info
31.05.2019.
16:05
Nevladina organizacija Transparentnost Srbija (TS) izrazila je danas zadovoljstvo zbog činjenice da je Evropska komisija (EK) u najnovijem izveštaju za Srbiju među najvažnijim preporukama i problemima ukazala na mnoga pitanja koja ta organizacija ističe.
  • kimi

    01.06.2019 00:27
    Daj bre vise sta se cudite????

    Evropi odgovara ovakva Svrbija a nasim krimi.. ovaj politicarima odgovara ovakva Jevropa ...
    Oni kao oce nas, a mi kao ocemo njih , a ustv ni jedni nece ,dobro Evropi bez ovakvog lopovskog naroda, a nasi politicari dok god izigravaju podguzne muve za interese Evrope, njima to SAVRSENO odgovara, Win win za sve, osim za obicne ljude ,kao i uvek.
  • Predragg

    31.05.2019 17:08
    Ma sale se. To je falsifikovan Izvestaj kojeg su doradili zeti i nasi stari neprijatelji. U Pravom Izvestaju hvale naseg Faraona. Sve je sjajno i blistavo. Bolje nego kod njih. Zivijo nas Vodja koji sigurno zna kamo nas vodi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna