Autor: Tanjug

Info
05.06.2019.
18:55 > 19:51
Postoji veliki potencijal za unapređenje saradnje Srbije i Švedske, a naročito u poljoprivredi, s obzirom na to da je svaka druga malina koja se kupuje u Švedskoj iz naše zemlje, izjavio je danas ambasador Švedske u Beogradu Jan Lundin na poslovnom forumu dve zemlje.
  • Čika Jova

    06.06.2019 11:49
    Zašto ne piše u tekstu koliko se ukupno malina proda u švedskoj kako bi znali koliko malina srpski malinari prodaju? Izgleda im ne ide baš tako loše? Ili možda da se napiše ko uopšte izvozi te silne masline? bejaše slučajeva gde se u Srbiju uvozila roba lošeg kvaliteta i prodavala ovde a iz srbije izvozila kvalitetnija (šečer od trske recimo)...
  • ajde

    06.06.2019 08:41
    Izgleda malinarima i ne ide tako loše kako povremeno zakukaju po medijima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna