Autor: Jutarnji.hr

Info
07.06.2019.
09:05
Sve veći broj američkih studenata gladno je ili su beskućnici, pokazala je nova studija neprofitne organizacije "Hope Center for College, Community and Justice".
  • Sajber

    07.06.2019 12:59
    Shvatili
    Ekonomski genijalci shemu, pravis oruzije, zamesis rat gde ces plasirati svoj proizvod bar jednoj ako ne i obema stranama, narod pocne da bezi ti postavis filter na granici i pustis samo one koji su ti potrebni najpre one sa diplomama. Tako su zaradio na oruziju, besplatno dobio diplomirane strucnjake i nisi nista potrsio na skolovanje svojih strucnjaka.
  • Yes, No?

    07.06.2019 09:44
    Ma jok.... amerika je svetska velesila, treba svi da je slušamo i jako se bojimo, a tamo stalno cveta cveće i svi su stalno zadovoljni. Nebo je u duginim bojama.
    A naročito im je hrana zdrava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna