Autor: Tanjug

Info
16.06.2019.
13:16
Korisnici "Huavejevih" uređaja u regionu nemaju razloga za brigu, izjavio je generalni menadžer kompanije za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Albaniju Že Žang.
  • miša avokado

    16.06.2019 15:21
    U Kini su zabranjeni: Twitter, facebook, Instagram, whatsapp, viber, Uber, Gmail, Drive, Dropbox, telegram, i lista se nastavlja... Ako je ikada neki vaš prijatelj bio u Kini mogli ste se čuti samo preko wechata.
    Da li je to normalno? Da li bi ih Kina zabranila da ima mogućnost da nadzire komunikaciju preko istih?
  • Nebojša Berak

    16.06.2019 15:05
    Ponosan na Huawei P20 mate pro
    Ponosan sam na Huawei i ne bih ga menjao.
    Sloboda trzista na zapadu kao promocija postoji samo dok neko ne krene na njohovo trzište. A onda nastupa protekcionizam najgore vrste i na udaru su sve kompanije iz Kine i Rusije i onih drzava koje nisu spremne da igraju kako USA i GBR sviraju.
    Za G5 nema boljeg od Huawei i realno su najbolji.
    Šta je Iphone sem marketinga? Veoma los telefon koji se kupuje zbog NOBL psihe a ne funkcija.
    Mogu da sprečavaju ali Huawei se ne može zaustaviti.
    A sto se tice kradje patenata pa barem je tu jasno da su USA i Japan izrasli na krađi a Nemci na falsifikatima kao kod automobila gde su softverski stimovali rezultate da bi druge na trzistu ugušili.
    Kinezi su izmislili štamparske mašine 600 godina pre Gutenberga i ociglednonje da neki ne shvataju jos uvek moc Kine i Rusije i da za ne vise od 6 godina slika sveta ce biti promenjena za 180 stepeni.
    Huawei je bez premca i preporucujem ga svakome jer je pun pogodak od brzine rada do kvaliteta fotografija i video zapisa.
  • Stole

    16.06.2019 14:25
    Istina i laz
    Hns, uhvati se za drvo dok se#es po internetu. Te teorije zavere mogu da se pripisu samo drugim proizvodjacima telefona. A posebno bajka o Kinezima i DB. Majke ti, popij terapijicu.
  • hans

    16.06.2019 13:43
    istina
    Iza vas stoji kineska vlada, pokrali ste xyz patenata kao i sovijeti od USA za vreme hladnog rata, spijunirate vasu zemlju - hocete ceo svet, i nasem db-u ste uvalili kamere za prepoznavanje lica, lov na neistomisljenike i vestice nas tek ceka, diktatura se tek zalece, ovaj rezim se mora sacuvati po svaku cenu. Ceka nas Orvelova 1984.
    "Huaveji" ? Ne hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna