Autor: Fonet

Info
16.06.2019.
21:13
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj poručio je međunarodnoj zajednici da Kosovu nije potrebna izolovana sloboda, pozivajući se na proces integracije u Evropsku uniju i Severnoatlantski savez.
  • :)

    17.06.2019 09:00
    @+384
    У праву си, у ЕУ границе нису битне, али зашто није наведено као подстицај, да се у том случају одмах улази у ЕУ?
    (Како су по кратком поступку у ЕУ примљене Литванија, Естонија, Летонија, а о Румунији и Бугарској да се и не прича?)

    Овде се, ипак, ради о лишавању једног дела државне територије (како год), коју ни једна земља није морала уступити, зарад уласка у ЕУ и како то спровести?

    Демократе, очигледно, за то нису биле спремне, па је смишљен СНС?
    (Да ли је то био начин, како већ острашћене радикале, превести жедне преко воде?)
  • /

    17.06.2019 08:44
    @+384
    Ma kakav ulazak u EU bre. Dvadeset godina već ulazimo i nećemo ući još barem pet godina. Prođe mi život u ulasku u EU. Jedini način da uđemo je da se svi preselimo u Nemaču i ostale zemlje, što se u neku ruku i dešava. A ovde bolje neće biti svakako, bez obzira šta se desi sa Kosovom.
  • +384

    17.06.2019 01:04
    Kada svi udjemo u EU granice ce postati nebitne. Koliko jos generacija treba da prodje da se to ovde napokon shvati?
  • :)

    16.06.2019 22:45
    Случајност?
    По Слобином сламању и освајању Слободе, Ђинђић је сматрао да Косово нема разлога да се одваја од Србије, јер Србија је постала слободно и демократско друштво.
    На жалост, Ђинђић гине.

    Борис умирује ситуацију у реону Прешева и Бујановца, али се поставља на страну народа са Косова, који се противи граници са Србијом и одобрава само техничке преговоре са албанском страном.
    На жалост, губи изборе.

    Долази СНС с подршком Запада, подижу се разговори на највиши ниво, потписује се Бриселски споразум. Србија све даје и ништа не добија.

    Случајно?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna