Autor: 021.rs

Info
18.06.2019.
11:30 > 14:59
Pojedine opozicione stranke traže ostavku ministra prosvete Mladena Šarčevića zbog odlaganja testa iz matematike koji je danas trebalo da se održi, ali je "provaljen", zbog čega je pomeren za četvrtak.
  • baba

    19.06.2019 15:07
    ništa novo
    Šta hoće ova opozicija ? Kao da ste bili nešto bolji? Na žalost ,sve ste uništili , dokrajčili, rasprodali itd....Na žalost i to što niko i nizašta ne odgovara i na žalost mnogi to shvataju da mogu da rade šta hoće.Sve nas to košta , a posebno mllađe generacije , kojima sve to ostavljamo u amanet. Sve je mnogo urušeno.
  • @OSTAVKE

    18.06.2019 18:45
    Dobar komentar, samo moras znati da se u ista ta ministarstva ne primaju ljudi zbog svojih ZNANJA ili VESTINA koje poseduju, posto je opste poznato da svaki magarac u Srbiji moze da ima diplomu fakulteta, vec po stranackoj pripadnosti, mitu, korupciji ili 'vezi" koju ima. Ovaj ministar je samo deo price koje SNS i Vucic svesno godinama rade, a to je sistematsko unistavanje obrazovanja i nauke.
  • Јое

    18.06.2019 14:37
    И тата би сине
    @Deki
    Дешавало се ово и раније, 1995. и 2013. У оба случаја је министар поднео оставку. Најмање што може сада да уради је да поднесе оставку и можда му опростимо што нам је уништавао образовање и државне факултете, како би свој приватни издигао изнад њих.
  • Gladius et anus

    18.06.2019 14:23
    Maximus
    Да се не лажемо, барем 95% запослених у просвети прелетело је из жутих у СНС током првих пет дана од преузимања власти. Када се продају за којекакве поклоне које лампе од родитеља, зашто се не би омрсили са препродајом тестова? Просветари су дно дна у Србистану.
  • Deki

    18.06.2019 13:47
    Pravda
    Ovo se i pre dešavalo, na sve načine opozicija želi da iznudi ostavke dobrih funkcionera, možda su i u ovo umešani!
  • Aleksa

    18.06.2019 13:12
    lopovi
    Osecam da su neki iz Jeremiceve stranke upravo i ukrali testove.
  • gari

    18.06.2019 12:41
    a kako bi uopste culi za ljigase,ds,dss, da nije ..ostavke...hoce li oni kao moralne osobe podneti ostavke za ponizavajuce rukovodjene i nivo poverenja u njihove stranke...
  • Pokojni Čika Franja

    18.06.2019 12:37
    sasviM nApredno
    Ovo se desilo i 2013. godine (iz oba testa - testa iz srpskog jezika i testa iz matematike), takođe za vreme SNS vlasti ...
    ... eto koliko naprednjaci brinu za školstvo i prosvetu... ovo vam se neće zaboraviti!
  • OSTAVKE

    18.06.2019 12:33
    Botovi:milan,miki i ostali...
    Naša deca neće biti botovi,uče da budu pismeni da ne odgovaraju sa copy-paste.Testovi su prodani to i sam ministar kaže.Zna se ko prodaje i kupuje diplome.
    Stvorite nam drzavu u kojoj nema copy-paste tj.mito-korupcija,sva pametna i vredna deca ce rado biti ponosna na takvu drzavu.Zavlačite ih i stresirate i oko rada i truda.Kako da vam veruju?Mislite da su njima dzipovi i luksuz prioritet?Ne gledaju svi te farme i parove,nego su gladni znanja.Niste upoznali nasu decu?Ta nasa deca ni ne znaju za politiku,niti ih to zanima.Znaju da je znanje osnov za sve normalno u zivotu.Razlikuju varanje,prepisivanje od rada.
    Nemate pojma kako su dobri i vredni.
    Zato i mi koji ne pripadamo ni jednoj stranci niti imamo veze sa politikom,bunimo se protiv kupovine i testova i diploma.
  • Roditelj

    18.06.2019 12:32
    &ministru PROSVETE
    Ukinite te prijemne,neko ne uči celu osnovnu školu pa mu "moćni" roditelji nabave rešene testove i ...Svake godine se to dešava,samo što se nekad uspe zataškati,a nekad ne.Pooštrite ocenjivanje u školama,vrednujte uspeh od trećeg razreda i neka to bude uslov za upis u srednje škole.A i deca će se sa manje stresa više truditi...
  • Krompjuter

    18.06.2019 12:25
    Pitam se
    Da li ima jedan dan u godini, ali samo jedan, da se ovi diletanti u foteljama ne izblamiraju zesce, i da ih zato prosto zabole, a sa druge strane gomile gradjana zbog njihovih s.nja boli glava.
    Ako padne most npr, jer nam kriv tamo neki što je radio na mesalici? Pa zna se bre ko je glavni krivac, i nas ovde nimalo ne zanima ko je otvorio rezervni test, nego kako se to uopste moglo desiti, kako?
    Da li je iko iole normalan mogao na jedno mesto da skupi ovakvu ekipu diletanata, amatera, i bezkicmenjaka? I jos pride vode nam drzavu.
  • Kata

    18.06.2019 12:24
    naćikrivca
    Najbolje da linčujemo ministra zbog testa iz matematike, to je najgore što nam se dešava!!!!!
    A šta biste rekli da nije reagovao na provaljene testove?! A to da su svi ozlojeđeni, jesu ali zbog raznih stvari pa sad treba otpočeti linč sa ministrom zbog testa iz matematike koji je POMEREN za 48 sati. Auuu, to deca učila da znaju samo u utorak a u četvrtak već prošao voz?!
  • mire

    18.06.2019 12:14
    Ministar bi trebalo da da ostavku za ovaj skandal!
  • Miki

    18.06.2019 11:57
    miki@gmail.com
    Odgovarace onaj ko je direktno kriv za ovo.
  • MIlan

    18.06.2019 11:41
    Pitanje
    Da li ja mogu da tražim onda od opozicije da ne skrnavi moj grad i ne pravi gužvu u saobraćaju?
  • Edward Dickhands

    18.06.2019 11:38
    Pre nekog vremena je ministar optužio direktora škole da je lično kriv za ugrožavanje bezbednosti učenika, kada je neka budala ušla u školsko dvorište i pobila se sa policajcem na dužnosti. Po tom principu, ako je direktor kriv za svaku budalu sa ulice, onda je ministar isto tako kriv zbog provaljivanja testova. Ako se uradi drugačije, onda će se samo ogoliti svo licemerje ove nakaradne vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna