Autor: N1

Info
20.06.2019.
19:11
Predstavnici Samostalnog sindikata i Sindikata Nezavisnost u Republičkom geodetskom zavodu upozoravaju na premeštanje zaposlenih u katastre i po 50 kilometara udaljene od mesta stanovanja, na niža radna mesta sa nižom platom, a nekima ugovori nisu produženi, kao i samohranoj majci troje dece.
  • Fjord

    21.06.2019 12:21
    Pitanje
    Pa kako mu dopustaju ovi iz vlade da to radi pa vrlo jednostavan odgovor. Milioni evra su usli u RGZ preko svetske banke i preko tog direktora zavrsili po nekim privatnim firmama a u Sluzbi Zabalj gde radi ova jadna zena za 29.000 din imaju poljski wc . Eto zasto ne mogu da ga smene jer su u dilu s njim. Zemljo Srbijo a nasa deca ce da vracaju te milione.
  • Saša

    21.06.2019 08:12
    STOKA!
  • Djole

    21.06.2019 05:59
    Pitanje
    Zamislite vi bahatost tog direktora i ove iz vlade koji ga stite. U resenju pise da neko iz novog sada ide u becej zbog povecanog obima posla a ovom iz beceja isto to pise i salje ga u novi sad ko je ovde lud i ko ce platiti tolike putne troskove. I jos na kraju svi dobiju na sudu i jos im se plati odsteta.
  • Krompjuter

    20.06.2019 23:46
    Aha, nisu našli majku sa 4ro dece, pa im je i ova sa 'samo' 3je dobra za treniranje strogoce.
    Da li je realno da postoji monstrum koji će ovako nesto da uradi, da majka i deca ostanu bez prihoda.
    Posmatrano sa vedrije strane, verujem da ce ovaj usrany posao u katastru zameniti nekim boljim.
  • Nebojsa

    20.06.2019 23:01
    I treba da vas najure
    I trebaju da vas sve najure. Ko hoce da radi neka radi a ko nece napolje. Sram vas bilo sve u katastru. Ponasate se kao da je to vase privatno. Imali ste semw da uzimate pare kako bi radili vas posao.
    Budite srecni ako idete so 50kn jer da se pitam dobili biste otkaze trenutno. Sve ste blokirali a gresaka koliko hocete.
    A drzanje u fioci predmeta ste zaboravili. Za banalnu stvar si morao da das 50 evra za obican izvod da ne cekas mesecima ili nedeljama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna