Autor: RTS

Info
22.06.2019.
20:28 > 10:33
Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da je antikorupcijski tim tog pokreta došao do podataka prema kojima ministar policije Nebojša Stefanović ne samo da nema doktorat, već nema završen ni fakultet.
  • Ja

    23.06.2019 00:38
    Strasno sta nam se desava, sta je sa ovom drzavom, jer to neka losa karma? Svakih 10 godina "vaskrsavaju" politicari i postaju vlast, valjda da dokusure ono sto nisu pre 10 godina. Kada ce Srbija docekati i videti svetlost sa nekim novim ljudima?
  • /

    22.06.2019 23:12
    /
    kazu da su dveri sklonile ovu izjavu.
    toliko o opoziciji- protestvuju protiv burekdzije a ufonjaju se od svoje izjave
  • milicica

    22.06.2019 22:25
    znas Boskicu
    Ti mozda imas diplomu iz necu ni da znam ciju ali nemas osnovnu kulturu, prost si, bahat i pun laznih obecanja a iza svega je sirova ambicija. Rekla bi da me i ne zanima nicija diploma vec da zna da kako treba posao sto je na zapadu najbitnijem a ne ko kod nas diploma a znanje i rad nic. Sram da nas bude .
  • pera

    22.06.2019 22:20
    ..
    Ovaj Bosko mi se sve vise svidja iako sam ultraliberal. I mislim da je to odlican recept i za ostatak opozicije. Ne treba da obecavaju nista posebno. Samo da ce da se razracunaju sa ovim krimosima. Revansizam, konfiskacija sve imovine njima, familiji, kumovima i prijateljima, i dugogodisnje zatvorske kazne. Zatvor za botove takodje. Za svako poseceno drvo, za svaku korupciju, lopovluk, izbacivanje ljudi na ulicu, maltretiranje bakica na pijaci i na kraju krajeva, za svaku i najsitniju laz u Informeru, na Pinku itd. Klepanje novcanim kaznama za sve ono sto nije za zatvor. I ja cu glasati za njih. I svi ce glasati za njih. Od tih para ima toliko da se napuni budzet da nam strane investicije nece biti ni potrebne.
  • ST

    22.06.2019 21:38
    Dilberi,svi,i vlast i opozicija!
  • Krompjuter

    22.06.2019 21:33
    6,97%
    mozda je i bolje da ga nema, nego da je stvarno zavrsio taj mega trend.
    Pusti te vi ministra. daj da se vidi da li Solak i Djilas imaju diplome, i Bosko, Sva petorica
  • Lala

    22.06.2019 21:00
    Lazovi
    I keramicar gasic se ne seca gde je zavrsio srednju skolu i sa kim je sedeo u klupi o ko mu je bio razredni staresina
  • Bostjan Gabrijel

    22.06.2019 20:56
    Velenjska cesta 32, Kranj
    hahaha bas si strasan. Evo pise ti neodvisan gradjanin Slovenije koji samo gleda sta izvodis. Sramota za Srbiju sramota za tebe i sve ljude oko tebe.
    Umesto da predlozis neki plan razvoja plan kako nesto izgraditi pomoci ljudima dati im neku nadu ne obecanja nego argumente i dejstva za bolji zivot i posao kako naci posao stariji gradjani koji su ostali bez posla zbog priHvatizacije kako ih skolovati za nesto drugo da rade ne sad neke teske skole nego kursevi itd. A ovo sto radis je tipicno ono staro: Srpska posla. E nece sad ni kako ja ocu. Nece on imati dve krave ja cu mu jednu koknuti...sama zloba zavist nadmenost bahatost primitivizam nasilje ljubomora negativna energija kojom zracite svi vi samozvani politicari na kraju kad bolje pogledamo niko od vas nema tradiciju ni u skolovanju ni u politici jos manje biznisu a diploma nista ne vredi ona stara drzi itekako; ne postaje se gradjanin Beograda kad se doselis i zavrsis fax jos manje kad kupis stan, ne postaje se politicar jer nemate tradicije u familiji i za svaki posao i zanat treba imati tradiciju zao vi ste 90% seljaci sa sela bez osnovnih moralnih odnosa kulture vozim se po Beogradu divljaci koji voze nasilno cim vide tablicu urlaju pokazuju srednji prst pljuju vredjaju ako im ukazem da ne voze tako...idi ti Slovenac tamo u Sloveniju pa tamo vozi po pravilima, mi smo Srbija znas, ovde mi vozimo kako ocemo...i to vam mogu dokazati u 15 minuta ko god sjedne samnom da se provoza po Novom Sadu ili Beogradu na sta mislim.
  • Ja

    22.06.2019 20:44
    Jel se ti to Bosko salis da ce Slina da podnese ostavku? Pa tu laznu diplomu, doktorat i fotelju ce da cuva po cenu krvi. Zaboravio si da su to bivsi kradikali koji su spremni da krenu i oruzijem na narod ako osete da im je vlast ugrozena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna