Info
27.03.2011.
11:08 > 11:23
Pri kraju godine, 2010. je u svetu okarakterisana kao godina prirodnih katastrofa.
  • Bole

    28.03.2011 07:06
    Svojim destruktivnim aktivnostima, mržnjom, ratovima, pohlepom i da ne nabrajam čime još, a što je svima poznato, čovek već milenijumima siluje ovu predivnu planetu Zemlju, ovo rajsko mesto za rajski život(e,da je pameti!).Sve to je višestruko intenzivirano u poslednjem stoleću. Našoj Majci Zemlji smo zadali toliko udaraca i boli, da joj je dosta, u njoj se podigao sav revolt i bes, a posledice toga se ispoljavaju skoro svakodnevno.A sad je dosta!-urla ona, trese se ,kovitla uraganima, povraća silnu lavu, prevrće i podiže okeane, ne bi li nas uništila i stresla konačno sa svoje kože uljeze i napasnike koji je truju i razaraju. Čovek je ostao nerazvijen i glup i pored sve razvijenije tehnologije, čak ni ovo sve što se događa neće ga naučiti pameti, neće promeniti ništa u njegovom načinu razmišljanja i delovanja. I uvek će naći razloge i opravdanje-da to sve radi za opšte dobro. A nesreće-pa to se uvek dešava nekom drugom, na nekom tamo dalekom kraju sveta. E pa ništa više nije "daleko" i sve dolazi blizu i sve bliže, ali slepci to ne vide i gluvi ne čuju grmljavinu koja se približava svima. Sigurno je samo jedno-da smo svi mi doprineli tome . Da li biste VI beskonačno trpeli da VAS neko zlostavlja?
  • 27.03.2011 18:38
    12.12.2012....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna