Autor: Beta

Info
25.06.2019.
18:44 > 18:54
Agencija za privredne registre (APR) upozorila je danas građane da koverte sa uplatnicom za "upis promene u Privredni Registar.rs" ne potiču od Agencije, već da je u pitanju komercijalna ponuda koja nema nikakve veze sa ovim državnim organom, niti sa Registrom privrednih subjekata koji se vodi u Agenciji, u skladu sa zakonom.
  • Thomaa

    03.07.2019 01:01
    Prevara iz uvoza.
    Na sličan način varaju sve novoosnovane firme u Austriji i Nemačkoj još od 80 tih godina.
  • Srbin

    26.06.2019 21:22
    Komentar
    Ja mislim da ne treba svaljivati krivicu na tog nekog ko se dosetio da zaradi novac. Niko nikoga nije terao da uplacuje pare. A druga stvar zivimo u drzavi koja nas tera da na razne nacine pokusamo da zaradimo za zivot. Svaka cast onom konse dosetio. A trece ako je drzava dozvolila da se otvori takva firma svaliti krivicu na drzavu
  • Preambula

    26.06.2019 01:50
    Prevara iz Hrvatske,stigla u Srbiju. Treba pazljivo pratiti njihove medije i primetiti cete da nase politicke i lopovske bitange brzo to primene u Srbiji. Najvise se stresem kada vidim da su blokirali neki ubitacni lek,hemikaliju ili zarazeno meso. Gotovo sam ubedjen da je vec na putu u nasa skladista. Gresim ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna