Autor: Tanjug

Info
27.06.2019.
06:50 > 09:33
Vodeće francusko udruženje za zaštitu prava potrošača pokrenulo je kolektivnu tužbu protiv američkog tehnološkog giganta Gugla.
  • :/

    27.06.2019 10:12
    -
    Onaj kome je vazna privatnost neka koristi DuckDuckGo pretrazivac. To je to.
  • Brus Vilis

    27.06.2019 09:29
    Naravno da je tužba na mestu. To što sam svojevoljno pristao da koristim android ne znači da sam odobrio i podržao prikupljanje podataka o meni, mojim prijateljima i rodbini. Čak i da su sitnim slovima to napisali u uslovima korišćenjha ne znači da je u redu. Kazne zbog neplaćanja poreza u Evropi je besmisleno i obrazlagati, kad je reč o novcu zaradjenom ovde... Sakupljanje ličnih podataka je prevršilo sve mere, nedavno otvaram račun u ovdašnjojh banci, a službenica pita: "Koliko godina radnog staža imate?". Pa hej, šta te briga!
  • Мунгос

    27.06.2019 08:39
    Чујеш, „…..da se okonča PODMUKLA praksa…..“. Гоогле има ПОДМУКЛУ праксу.
    Сорошоиди нису ни мало напредовали и одмакли се од Гебелсовог пропагандног речника. Знате, Гоогле је толико подмукао, да ћу морати да откажем сваку активност што се тиче Гооглета.
    У ствари, Гоогле се нешто много замерио Европским Мудрацима – оделење у Француској. И то толико много, да су мудраци изгубили контролу, па су дозволили да на површину исплива сва сорошоидна некултура.
  • Izdislav

    27.06.2019 08:35
    Ako je Gugl njih primorao, naterao da koriste njegove usluge, tuzba ima logike, ali ako ih niko nije na silu naterao, nego su oni dobrovoljno koristili Gugl i prihvatili uslove koriscenja, onda je tuzba smesna. Niko vas ne tera da koristite Gugl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna