Autor: RTS

Info
08.07.2019.
08:25
Neko putuje noću, neko je bolje koncentrisan danju, a dosta je onih koji veruju da je rano jutro najbolje za polazak na put.
  • Lola

    08.07.2019 12:41
    Granični prelaz
    Odma kako uđu u Srbiju,test na alkohol i drogu. Pijane iskljuciti iz saobracaja i udariti kaznu od 3000 evra.....da vidimo da li ce piti.
  • @bombon

    08.07.2019 12:38
    Misli se na Turke iz Nemačke i Austrije koji hoće da odvezu 2500km u jednom danu. Možeš ih videti kod Naisa, znak prepoznavanja crni Sharan sa šarenim zavesama pun kesa i dece do krova. Oni dolaze sa severa i već tada su prešli hiljadu.
  • Roki

    08.07.2019 11:23
    nema kontrole
    Slazem se sa Koletom. Na primer, masovno se telefonira u automobilu i to sasvim opusteno jer ja niti sam cuo niti sam video da iko ikad zaustavljen i kaznjen zbog telefoniranja.
    Policajac u civilu na velikim raskrsnicama u NS sa jednim lepim foto aparatom bi recimo mogao da bude jedno od resenja. Cisto onako, cini mi se lako izvodljivo.
    Sto se tice voznje, ne mozes ti macho Srbende opasuljiti sta je to koncentracija i slicno. Vecinom su to svemocni, samouvereni i poprilicno agresivni i bezobrazni likovi.
    Mnooogo ovde ima posla sto se tice mentaliteta i modela ponasanja a to vec izlazi i domena saobracajaca.
    Cesce patrole i veca kontrola i nema tu nikakve skrivene tajne.
  • Bombon

    08.07.2019 10:13
    Vozači sa severa koji imaju više kilometara? Kakva je ovo glupa statistika? A oni koji uđu sa juga imaju manje kilometara? Bahata budala pod uticajem alkohola je najopasniji vozač odakle god da dolazi. A takvih imamo najviše kod nas, oni ni od kuda ne dolaze.
  • Kole

    08.07.2019 09:22
    policija
    Osnovni problem je sto vozaci ne vide policiju, napravite kiliometre i kilometre da bi videli patrolu koja deluje preventivno ako i vidte neko vozilo to obavlja radarsku kontrolu i puni budzet. Provozajte se NS gradom i napravite test da se uverite u ove navode. Dolazimo do zakljucka da su vozaci svesni male i nikakve verovatnoce da ce biti uhvaceni u prekrsaju. Tako nam se i telefon odomacio u rukama vozaca a on je velik uzrocnik mnogim nesrecama jer sve cesce slusamo da je vozac presao na drugu stranu kolovoza iz nepoznatog razloga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna