Autor: Danas

Info
08.07.2019.
20:29 > 20:47
Roditelji budućih tekvodno šampiona našli su se u čudu kada su videli poruku generalnog sekretara Tekvodno asocijacijacije Srbije (TAS) Miroslava Krklješa da moraju da plate za put i boravak dece u Taškentu (Uzbekistan), gde se u avgustu održava kadetsko Svetsko prvenstvo.
  • Neverni Toma

    09.07.2019 11:21
    "... moraju da plate za put i boravak dece u Taškentu (Uzbekistan), gde se u avgustu održava kadetsko Svetsko prvenstvo." Da li su preskocili i pionirsko u Lesotu? Uzas,... Evo odricem se minimalca, samo ih posaljite - sve sa publikom i novinarima.
  • On

    09.07.2019 07:14
    Uvek bilo
    Da klinci plaćaju sve. Naročito u borilačkim sportovima. Pa ljudi ko zna da li će dete da ostane u tom sportu. Inače, mnogo je hiljadu evra i to treba da se preispita. To klince tera iz sporta, naročito siromašne, što je užasno.
  • Auu

    09.07.2019 00:00
    Krki, Krki...
    Seti se kad te je Gale ostavio na cedilu pa nisu ušao u finale na EP zbog propusta trenera, kakvo je to razočarenje bilo... Bar ti možeš da zamisliš kako je ovoj deci danas kad ih stavljaš u tu situaciju.
  • KokiKiole

    08.07.2019 23:50
    Ma dajte, koga bre briga za ovo. Ko moze da plati nek se takmici i tacka. Ko nema ne razumem zasto trenira. Jer samo gubi vreme umesto da se usmeri od cega ce stvarno da zivi pa onda svom detetu da omoguci da se bavi sportom. Sportom treba da se bave samo deca koja imaju novac da pokriju sve troskove. To je ujedno i strategija nasih ministarstava sporta koja se dosledno primenjuje unazad desetak godina. I kao sto vidimo strategija daje rezultate.
  • ...

    08.07.2019 23:25
    Zlatno doba?
  • Demagozi

    08.07.2019 22:02
    Nije moguće da ne znate da roditelji u Srbiji finansiraju bavljenje sportom svoje dece, ne samo u tekvandou ,već u svim sportovima, osim fudbala?
    Da plaćaju treninge, opremu, kotizacije , put i smeštaj za takmičenja, pripreme, suplementaciju sportske lekare i fizioterapeute za slučaj potrebe jer sporstki lekar nije na teret RFZO?
    I to ne samo kadetskog ,već i juniorskog i seniorskog uzrasta.
    I onda kada donesu medalju sa OI ili SP pa dobiju neki dinar iz budžeta,složno udarite po njima sa tiradom po šablonu koliko je profesor u srednjoh školi ili lekar plaćen?
  • Slavija

    08.07.2019 21:35
    sramota
    Da li gdin funkcioner shvata koliki je dug put bio i koliko je bilo teško dovesti srpski tekvondo na ovaj nivo?! Problem je to što je tekvondo trofejni sport, a ne lukrativni. Nema skidanja kajmaka sa transfera, nema velikih sponzorskih ugovora, nema saszančenja u upravnim odborima i tako to. Postoje samo deca, njihov rad, trud i ljubav prema ovom viteškom sportu.
  • Iva

    08.07.2019 21:10
    I ostace ta deca ovde sigurno
    Kada bi se roditelji uclanili u SNS dobili bi i 5 hiljada eura ne 1000 sa klauzulom da se objavi u medijima"Da je lokalni odbor SNS pomogo roditelje takmicare u taekwond-u da odu na svetsko prventstvo..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna