Autor: Tanjug

Info
11.07.2019.
12:28
Izmene Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara, kojima se cena putarine povećava za 12 odsto, objavljene su u Službenom glasniku, a u Putevima Srbije očekuju da novi cenovnik počne da se primenjuje krajem jula.
  • Esteticar

    11.07.2019 20:56
    Treba povecati putarine 30% i
    12% je malo..... trebalo je povecati putarinu bar za 30% i uz to uvesti obavezu putara da nas nose na krkace do nasih odredista. Gde im je smisao za biznis?
  • aleksandar

    11.07.2019 17:58
    Predlog
    Predlazem da drzava donese zakon o obaveznoj registraciji vozila i placanju putarine odmah po rodjenju pa nije ni bitno dali ce gradjani imati automobil i dali ce se kretati njime cak je to i dobro jer ako se ne krecu nece praviti guzvu a i putevi ce se manje habati samo neka lepo placaju svake godine tegistraciju i putarinu a tu obavezu bi mogli i da ostave naslednicima da i kada njih nebude nastave sa placanjem. Kako se domacinski vodi ova drzava nece ni biti potrebe da se nekuda ide jer nece biti ni fabrika ni radnih mesta pa ni plate ni penzije dovoljno je samo da gradjani nadju novac da plate namete npr.da im posalju rodjaci iz inostranstva novac i drzava ce da funkcionise. Ako se ovoga nisu setili strani okupatori poslodavci politicara na vlasti evo im ideje a za uzvrat bih zamolio da nas efikasnije i brze uniste da se mnogo ne patimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna