Autor: Insajder

Info
17.07.2019.
16:56
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije podnelo je tužbu Vrhovnom kasacionom sudu zbog odluke Upravnog suda da privremeno obustavi pripremne radove na izgradnji žičare "gondole" na Kalemegdanu, rečeno je Insajderu u tom Ministarstvu.
  • Novi Sad

    18.07.2019 08:34
    Plaše me najave budućeg razvoja Novog Sada (NS na vodi, most ka ulazu u tvrdjavu ..) čim se premijerka šeta sa gradonačelnikom... Da ne bude zabune, svako zdravorazuman nema ništa protiv proširenja i unapređenja samog grada, ali prema savetima i preporukama visoko stručne javnosti i očuvanja dosadašnjeg izgleda i pečata Novog Sada. Danas je sve moguće, nauka je toliko napredovala, ali na žalost, kod nas je svaka promena uglavnom štetna i unazadjujuća.
  • Peka

    17.07.2019 21:38
    Vlast vs narod
    Eto, glasas za vlast da ucini nesto za narod, posle se oglusuju o volji istog, neverovatno je da u svemu imaju kompleks od druge strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna