Autor: Tanjug

Info
26.07.2019.
11:35
Fabrika šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke u stečaju ni iz trećeg pokušaja nije dobila novog vlasnika, jer niko od zainteresovanih kupaca nije dostavio ponudu na oglas za prodaju neposrednom pogodbom, prenose "Večernje novosti".
  • nije mi dobro

    27.07.2019 13:15
    ne bi se reklo
    negde piše da je sledbenik Goše FOM Bombardier Transportation, kanadski mamut (B. Inc.) koji pored aviona, preko svog transportnog sektora od 90'ih naovamo po Evropi i šire samo kupuje, preuzima, gomila sve što ima dodira sa železnicom, tako da izgleda da je Goša odavno istrgovana, a možda i pre nego što je 2017. AA CAPITAL CONSULTING ponovo pokrenuo stečaj.
    https://wikivisually.com/wiki/Go%C5%A1a_FOM
    Između ostalog, BT je preko RZD uključen i u "projekte modernizacije" k 11 odn. na radovima signalno-telekomunikacionog opremanja deonice Valjevo-Resnik koja je okončana 2017. g.
    https://rail.bombardier.com/en/newsroom/press-releases.html/bombardier/news/_2016/BT-20161024-bombardiers-russian-rail-control-joint-venture-expands-into-serbian-market/en
    ostalo o BT na:
    https://infogalactic.com/info/Bombardier_Transportation#jrtr

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna