Autor: 021, Blic

Info
26.07.2019.
12:31 > 14:43
Nekoliko desetina građana Srbije "zaglavljeno" je na aerodromu Bove u Parizu od četvrtka uveče.
  • Stefan

    27.07.2019 00:58
    Wizz
    Citam ovde ”Wizz ovakav,Wizz onakav”
    Eo npr. ja 5 do 6 puta godisnje putujem avionom i uvek idem Wizzair-om,a za to postoje dva razloga:

    1) Cene karata su razumne i nize nego kod drugih kompanija i ustedim 50-100€ po karti (povratnoj) pa vi pomnozite sa brojem putovanja

    2) Nikada do sada nisam imao vecih problema sa njima. Ok,bilo je nekih manjih kasnjenja do sat vremena,ali na to mora uvek da se racuna kada se putuje avionom. Nekada osoblje bude vidno umorno i nervozno,ali nikada neprijatno prema putnicima (govorim za letove na kojima sam bio). Nista od toga mi nije neki problem jer mi je cilj da se brzo prevezem od tacke A do tacke B,a ne da navlacim mak na konac i zahtevam ne znam ni ja kakav tretman.
    I jos jedna konstatacija: Low cost ne znaci da je avion,ili let,manje bezbedan zato sto svaki avio prevoznik mora da ispuni iste uslove. To ”Low cost” znaci da necete imati besplatan obrok na letu,da nece biti mesta za noge bas da se opruzite i jos neke sitnice koje nemaju nikakve veze sa samim avionom,letom,bezbeznosti itd. Low Cost su uglavnom kratki i srednji letovi sto znaci da retko lete duze od 3h,a za to vreme nikome bas nista nece biti bez besplatnog obroka.
    I da,jos nesto,ljudi lete sa jednog na drugi kraj Evrope na 10.000 metara visine u metalnoj cevi pri brzini od 850km/h i zale se sto nemaju bas dovoljno mesta za noge,ili sto posada valjda ne igra na prstima za njihovu kartu od 120€...Neverovatno...
  • Pićuka

    26.07.2019 22:59
    Ko nije sposoban da se snađe nek sedi kući.
  • svetlana

    26.07.2019 22:00
    Wizz je super avio kompanija
    Podrzavam komentar o pozitivnom.iskustvu sa Wizzom jer smo imali problem da zbog nevremena nije sletao avion za povratak iz Velensije no uspeli smo da bez doplate prebacimo rezervisane karte na let iz Madrida sutradan i tako stigli preko Temisvara u N Sad Refundirali su nam.na isnovu zalbe i racuna troskove koje smo imali Valensija-Madrid
    Uvek letimo.Wizxom jer su odlicni ...novi avioni.konforan smestaj.ljubazno osoblje i povoljna cena JOS KAD BI LETEO SA CENEJSKOG AERODROMA :)
  • Mošorinac

    26.07.2019 20:08
    Jaka, prejaka vest
    Kad zadnji bus odluci da ide samo do Sajkasa a ti Mile čepaj opanke i tabane do Mosorina nikog nije briga, sad otkazan let....ijuuu....i to u Parizu....
  • Wizz je super

    26.07.2019 17:05
    Low cost ne znaci lose. Gore iskustvo sam imala i sa Lufthansom, i sa Swissom, i sa KLM... Posto je u pitanju "visa sila", tj. nevreme zbog kojeg je let preusmeren, ni aerodrom, ni aviokompanija nisu u obavezi da obezbede smestaj putnicima. Ja sa wizzom zaista nisam imala problema. Kad je doslo do incidenta na aerodromu u Hanoveru, otkazan nam je let. Aerdorom je bio u obavezi da obezbedi smestaj i dzeparac za putnike i to nije uradio! U isto vreme, iz aviona wizza koji je bio u Beogradu i nije ni poleteo, putnike su kompletno prevezli u hotel busom, i vratili sutradan. Mi smo bili u Hanoveru i vratili se kuci, dok su mnogi koji ne zive tu, morali da prenoce. Nakon pisanja wizzu i dostavljanja racuna za prevoz i hranu, refundirali su nam troskove bez ikakvog problema. Na pitanje zasto nisu obezbedili smestaj, rekli su da nije njihova obaveza, jer je aerodrom kriv, ali da posto imaju dosta veliku ispostavu u Beogradu i veliki broj letova i redovnih korisnika, izasli su ljudima u susret. Na zalost, kad je u pitanju nevreme, aviokompanije i aerodromi najcesce prebacuju odgovornost sa jednih na druge i ukoliko na samom aerodoromu nema ispostave kompanije, sanse da ce se putnici snaci su zaista male. Isto se desilo nama na letu Valensija - Temisvar, ali nakon zalbe Wizzu, stiglo je izvinjenje i potpuna refundacija troskova. Ogroman udeo u ovim problemima ima zapravo sam aerodrom, a ne aviokompanija.
  • Srki

    26.07.2019 16:23
    Nemacka
    Jal ima nekog od naših časnih šofera u Evropi pa da pokupi ljude ....
  • Tihi

    26.07.2019 15:39
    Iiiii
    Sta me boli dupe,sami izaberete gde ,sa kim putujete ,da necu vam ja placati vasa sranja i prohteve,kao sto i meni vi placate seratori!
  • južnosmradija

    26.07.2019 14:50
    Čim se javlja Gljivica odmah znam da je "privatnik" i poznanik-kum.
  • Bili Piton

    26.07.2019 13:48
    !
    Low cost usluga za low cost putnike. Tražili ste gledajte!
  • Rade

    26.07.2019 13:38
    Wizz je najgora kompanija na planeti osoblje bezobrazno j nekulturno avioni prljavi uvek kasne i karte su jeftine samo zato sto ih drzava finansira od para poreznika tako da ste na kraju platili isto kao i da ste se vozili normalnim kompanijom
  • EvoOvako

    26.07.2019 13:34
    Wizz
    Je niskobudžetni krš.
    Žao mi je ljudi. Dece ima, bolesnih ljudi, poslovi i obaveze čekaju.
    U osnovi ovaj problem MORA rešiti avio kompanija.
    Ukoliko oni ne reše država MORA reagovati, a potom se naplatiti od Wizza i(li) osiguranja. To nije problem, jer Wizz posluje u Srbiji.
  • betmen

    26.07.2019 13:25
    @prle
    molim te ne kenj.j. Da su tvoji tamo video bih te. Mi smo SRBI tolika go.na da nas zabole za druge samo dok je naša bulja čitava... Tako nam i treba...
  • AleksandarVojvođanin

    26.07.2019 13:22
    Prilika...
    Eto sjajne prilike da PreCednik sedne na mesto pilota i da slavodobitno uz medijsku pink pompu, dovede zaglavljene srbe iz gnusnog Pariza! Kakav pocetak predizborne kampanje-koja traje sedam godina!
  • Prle

    26.07.2019 12:45
    Da
    Odma da drzava posalje avion na racun celog naroda i sirotinje Srbije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna