Info
30.07.2019.
11:53 > 13:03
Ivan Ergić je mnogo toga, ako bi moralo ukratko, rekli bismo da je pesnik i bivši fudbaler, kojem je nedavno objavljena knjiga "Priručnik za čekanje", a tim povodom u intervjuu za 021.rs govori o čekanju, paradoksima u Srbiji, fudbalu, patriotizmu, toksičnom maskulinitetu, prejakoj reči i o još mnogo toga.
  • Znamo kako je pocelo

    20.09.2019 19:28
    Momak ipak malo previse filozofira. Gledao sam ga i slusao dva ili tri puta i nije me se pretjerano dojmio, ali to je samo moje misljenje. Dosta je nedorecen i ne barata politickom tematikom toliko dobro koliko on misli da barata. Sta se tice rata, tu je savrseno jasno tko ga je zapoceo i tko je najveci krivac za isti. Na koncu, svi mi znamo tko je bombardiran od strane NATO/OTAN pakta. Kamo srece da je isti to uradio u jesen / zimu 91 na 92 godinu, spasilo bi se na stotine hiljada zivota, a milijuni ljudi bi bili u svojim kucama a ne po bijelom svijetu. Ni Srbija ne bi bila ovolika sirotinja kolika je danas. Lp.
  • paja

    30.07.2019 09:59
    samo pitam
    Ovaj...jeste li vi sigurani da je ovaj lik bio fubaler??
  • dule

    30.07.2019 08:30
    E jbg.

    Ranije sam mogao da kažem da su fudbaleri tupavci koji zarađuju gomilu love za pikanje loptom, vijaju starlete i noće po klubovima.

    Sad će me na takav argument stalno poklapati ovim intervjuom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna