Autor: insajder.net

Info
02.08.2019.
18:14 > 17:48
Ustanova Megatrend International Expert Consortium Limited u Londonu, povezana sa beogradskim Univerzitetom Megatrend, nije registrovana u britanskom Ministarstvu obrazovanja, niti ima bilo kakav ugovor sklopljen sa njim, ali uredno radi.
  • Dzo

    03.08.2019 19:23
    E to su te "ustanove" koje su razorili i rasturili srpsku nauku i obrazovanje.
  • Preanpula

    03.08.2019 10:33
    Zašto ne pišete "takozvani student takozvanog Megatrenda takozvani doktor Neša" gde je jedino tačno ono "Neša" a sve drugo je lažno kao pare iz igre Monopol? Jer ako sam ja zaradio milion u Monopolu to ne znači da sam zapravo milioner i da me treba metnuti za ministra finansija.
  • Baten

    03.08.2019 08:33
    Jad i beda Srbije
    "po tom program su se školovala 1.054 studenta", i svi su se zaposlili u državnim ustanovama...
    "ovde su bili programi, konkretno, u Sava centru su se održavala predavanja. Dakle, veliki broj ljudi je išao na njih", dobio diplome i ostao ovde u "obećanoj" zemlji, a drugi koji su vredno studirali i završili državne fakultete, napustio je zauvek ovu žabokrečinu
  • O

    02.08.2019 21:49
    O
    Ovde ne treba nikakv komentar.
  • Pljuc

    02.08.2019 21:20
    Daj Mićo, pa akreditacije upravo i služe da ne bi neki paor iz Novih Karlovaca (bez završenog faksa) mogao otvoriti privatni Poljoprivredni fakultet, na kome bi predavala dva štalska čistača, jedan traktorista, jedan berač jabuka, dva muzača i dva poljara.
    Mada, kada bolje sagledam situaciju, ovde, u ovoj naprednoj sredini, to i jeste moguće! Za razliku od onih staromodnih Britanaca to još nije zaživelo.
  • Cocco

    02.08.2019 20:57
    U prevodu, Mića kaže:
    Firma, koju smo osnovali u Londonu, nije bila registraovana kao autoškola. Ali mi smo preko te škole u Bgd školovali vozače i izdavali im engleske vozačke dozvole. Onda smo ovde u Bgd, preko naše ovdađnje firme (isti vlasnik!) priznavali te engleske vozačke dozvole kao validne ovde u Srbiji. Usledilo je ovde, na osnovu prve vozačke dozvole, školovanje za C kategoriju (kamion), pa za D kategoriju (autobus).

    Na dalje, Mića kaže:
    Da je na putnicima da odluče da li će se voziti (oni ili njegova deca školskim autobusom) sa nekim ko je "učio da vozi" i ima vozačku dozvolu auto škole koja nije registrovana za školovanje vozača i izdavanje vozačkih dozvola!

    Mića je još izjavio da upravo rade na izdavanju pilotskih dozvola po istom modelu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna