Autor: 013info.rs

Info
05.08.2019.
13:08
Grupa građana iz Pančeva danas je počela sa prikupljanjem potpisa za inicijativu za stavljanje van snage i prestanak važenja Odluke o držanju domaćih životinja na teritoriji grada Pančeva.
  • Nemanja

    08.08.2019 09:33
    @iguman
    'Ja kad nekog ljubim idem sa njim u krevet.'

    Jel to važi i mater kad poljubiš? Znači i kod nas ste vi religijski frikovi plod generacija incesta kao i po američkim zabitima?
  • iguman

    07.08.2019 20:36
    Sodomija
    u punom jeku. Gledam kako ljube kera. Ej ljubiti KERA. Zato sto ga "voli". Ja kad nekog ljubim idem sa njim u krevet. Kerovi se izmedju sebe NE ljube. Kaze "voli kera", a predhodno ga je ustrojio, pa odseko usi /fazonir`o/ i sraktio rep.Seta ga na povodcu, daje mu da jede, al` ker ne moze da ide kuda on hoce, nego ga gazda cima i govori :dodji "mami' ili "tati". Pravi robijasi. Mora da zavide slobodnim lutalicama., jer su ovi osisani na dozivotnoj robiji.
  • Tacka Uzvicnik Tack

    07.08.2019 10:29
    za balvana iz (z)grada
    A meni dodje da kupim stan iznad tvog i da u njemu napravim odgajivacnicu pomeranaca ili staforda, da vidis kako izgleda kad psi poncu da se vijaju i izavijaju u gluvo doba noci.
  • KLF

    06.08.2019 09:16
    E do]e mi da kupim još dva psa i utrostručim broj mačaka koje imam samo da najedim ove blajvane sa sela što im životinje u zgradama smetaju.
  • Saša

    06.08.2019 08:29
    Idu mi na k.. ovi ljubitelji životinja što hoće da napune zatvor zvani stan sa životinjama! Gde seru, gde pišaju? Po ulici naravno! Kad su u šetnji onda su na povodcu, kad su u stanu imaju čitavih 15 kvadrata za šetkanje. Baš humano! Bravo vam ga! Da imaš išta u glavi, shvatio bi da si samo sebičan kreten!
    Ja imam dvorište i imam psa i mačku i te životinje uživaju.. Zimi ne mogu da ih ubacim u kuću, jer ne žele unutra!
    Kupi kuću i pusti te životinje da žive i uživaju!
  • Dekins

    06.08.2019 07:13
    Porez
    Oporezovati doticne 100-inak e po komadu pa onda nek drze, Ionako povrsine koje su izgradjene za istrcavanje zvrje prazne a parkovi i travnjaci puni govana . Kaznjavati za ne skupljanje izmeta, nenosenje korpe. Pa ko voli nek izvoli. Moram da naglasim da volim pse, imao sam kada sam ziveo u kuci.
  • Vidoviti Limanac

    05.08.2019 20:44
    Rezultat
    Onda kada im u tekstu bude stajalo "onoliko životinja da ne ometa ostale stanare" ili kako li je sično formulisano u novosadskoj uredbi dobićete komšije koji imaju između 6 i 106 mačaka. Ja kao deda u Radovanu 3., kada pokušava Vilotiće sa krova lifta da prebroji, tako ni ja ne uspevam da prebrojim sve komšijske mačke... Ono što znam jeste da 5 spratova smrdi zbog džibera iz prizemlja koji gaje mačke. Osim toga ostavljaju ulazna vrata od zgrade stalno otvorena da bi se mačke same šećkale. Vrhunac bahatosti i sebičnosti. Traže da im neko drugi reguliše broj mačaka...
  • Marko

    05.08.2019 19:52
    @Posmatrač
    ...i veći su ljubitelji životinja oni, koji sterilišu svoje 'ljubimce' i ne daju im da izađu iz stanova da im se ne daj Bože nešto ne desi, nego ja, koji smatram da je takav život životinja maltretiranje i da se njima posvećuje vreme samo kad TEBI odgovara, a ostatak vremena odumiru umesto da skaču negde napolju...
    Tačnije, ja to poredim sa filmom Mizeri...
  • Nebojša

    05.08.2019 18:22
    A troskovi
    Živo me zanima da li su u inicinativu stavili da ceza svakog ljubimcaplacati troskove kao za clana domacinstva jer ga tako i tretiraju.
    A lakse resenje je da se vrate na selo odakle su dosli i da tamo drze do mile volje sve moguce zivotinje.
    A tek ovi sto imaju jedno ili ni jedno dete da plate ekstra porez ako drze kucne ljubimce. Za pseimaju a za dete nemaju. Ovde ne racunam one koji ne mogu da imaju decu.
  • Posmatrač

    05.08.2019 17:14
    Svako kome treba životinja u stanu zapravo nadoknađuje "zov divljine" u kojoj su naši preci živeli i u kojoj je normalno bilo imati životinje, biti u pećini ili sojenici, ložiti vatru, ići u lov i slično.
  • Kaćanka

    05.08.2019 16:47
    @+384
    A neki kake na usta!!
  • **

    05.08.2019 16:20
    Bravo za inicijativu!!!
  • Silver

    05.08.2019 15:35
    Asocijalne osobe da nekazem ljudi koji tako razmisljaju i govore naglas i oce druge da ubede kako je tako stogod "ljudski" ako tolka ljubav i briga za zivotinje ondak nek prave salase i izdvojene objekte za stanovanje pa nek drze kolgod oce zivotinja u ovom slucaju macaka i pasa.....
    Ja bi licno voleo da drzim crnog pantera cito sam da je jako umiljata zver i poslusna ako se dobro rani
  • +384

    05.08.2019 14:14
    Svakako ću pre izabrati da živim u istoj zajednici sa svojom mačkom nego sa pavijanima koji urliču četničko-navijačke pesme do duboko u noć. Neki zaista nisu za civilizaciju. Obična kućna mačka je civilizovanija od 80% pučanstva. Ako ništa drugo, bar ume da zatrpa svoj izmet. Neki "ljudi" ni toliko ne umeju.
  • Trt

    05.08.2019 13:59
    Naravno da treba da se ograniči, ali je ovo idiotizam. U zgradama barem udvostručiti granicu, a u kućama je valjda zasnovati na površini dvorišta, u svakom slučaju da je veća od postojeće.

    A ovi što prde o tome da je ljubav prema životinjama ljubav prema sebi - pa i mnogi od vas pravite decu jer ne znate kako drugačije da se ostvarite, a nit' ste sposobni da o njima brinete, nit' imate adekvatan genetski materijal za dalje razmnožavanje.
  • NS

    05.08.2019 13:30
    Ovaj svet je potpuno poludeo. Pa nek idu u divljinu pa tamo nek gaje 200 životinja i samo nek uživaju u tome. Što su došli u grad kad nisu za civilizaciju?!
  • V

    05.08.2019 13:27
    Zoo
    Naravno, od zgrade treba napraviti zooloski vrt. Ako vam se zivi sa zivotinjama, idite u njihovo staniste pa ziviti s njima i na njihov nacin. Nema to veze sa vasom ljubavlju prema zivotinjama, vi volite sebe, a ne njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna