Info
12.08.2019.
10:00 > 11:23
Novčana državna pomoć će, istina privremeno, zakrpiti rupe u poslovanjima klubova, međutim, osnovni problem vaterpola, iz kog ishodi i finansijski, jeste neprivlačnost, kako gledaocima, tako i oglašivačima.
  • mr

    12.08.2019 15:33
    "srećom"
    pa je vaterpolo ministar sporta i zaluđene omladine van te priče,osim da bude voštana figura iza prvoslavšćujućeg na otvaranju drumova
  • Svašta

    12.08.2019 14:54
    Nema mnogo gledalaca ,ni na fudbalskim, rukometnim, odbojkaškim i sl utakmicama.
    Ali ovi sportovi dobajaju daleko veća sredstva iz budžeta, naročito fudbalski klubovi.
    Sponzori su im uglavnom JP , znači i sponzori su im državne firme.
    Tako da nije razlog potapanja vaterpola, plivanja, atletike zbog manjka gledalaca na utakmicama i takmičenjima, već zbog toga što ne dobijaju pare iz budžeta u iznosima kao fudbalski klubovi.
  • Alexa

    12.08.2019 12:50
    bivši plovak
    Nepoznato mi je da se i jednom sportu desilo da je sam sebi došao glave.
    Izuzetno prljav, izuzetno težak, nije u čovekovoj prirodnoj sredini, i normalno, neće deca da se bave njime.
    Ja sam uvek govorio, to što klinaca koji treniraju fubal i basket ima kao šodera, a nas što treniramo vaterpolo da jedva ekipu sa dve postave probereš, znači ili da je vaterpolo daleko teži ili da su oni svi pametni a mi glupi :)

    Bilo kako bilo, meni je bio i ostao najlepši sport. Nijedan sport posle nije mogao da me učini toliko srećnim i ispunjenim.
  • A plivanje?

    12.08.2019 12:36
    Bilo bi logičnije da je država pomogla plivačke, a ne vaterpolo klubove.
    Plivanje se upražnjava u svim državama sveta i njegova budućnost kao olimpijskog sporta nije upitna.
    Plivanje je bazičan sport, a plivački klubovi nemaju obavezu da svake nedelje vode takmičare na takmičenja, dok vaterpolisti svake nedelje imaju utakmice , pa su troškovi vaterpolo klubova mnogo veći od troškova plivačkih klubova.

  • Anonimus

    12.08.2019 12:23
    Zanimljivo i objektivno štivo. U pravu je autoru, cvela priča o podršci vaterpolu je samo predizoborna promocija predsednika i njegove stranke.
  • N

    12.08.2019 12:10
    Odlican tekst. Jos jedan dokaz da vlast ne preza ni od cega da bi promovisala SNS. Moralno odavno izgubljeni, istresaju se na vaterpolistima, koji ionako jedva sastavljaju kraj sa krajem. Ocigledno su im cilj ljudi koji se hvataju za slamku spasa, a bas tu su ih i doveli doticni.
  • Piško

    12.08.2019 11:44
    ...
    Mi smo heroji napuštenog sporta!

    Šalu na stranu, niko ne dovodi u pitanje stravičan fizički napor i spretnost koju iziskuje vaterpolo, ali neće svet da gleda vodeni poligon za obračune nedovršenih naroda Balkana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna