Autor: Biznis info, Danas

Info
20.08.2019.
05:57
Bosna i Hercegovina se, kao i Srbija i druge zemlje u okruženju, poslednjih godina suočava s masovnim gubitkom radne snage, koja znanje i veštine, za veću platu, nudi izvan granica zemlje.
  • PetarPP

    20.08.2019 09:12
    @Iva
    Nemoj tako Iva, Merkelova kaže "Srbija ide u dobrom pravcu".
    Ona ili je vozač našeg autobusa ili bar zna kud autobus ide.
  • Iva

    20.08.2019 08:17
    Kupus drzava u raspadanju
    Vecina vozaca u Beogradskom GSP u nisu normalni ljudi.To je i razumljivo kakve im autobuse daju da voze.
    Nema servisera nema vozaca nema medicinara ali zato KAFICI PUNI DO ZADNJEG STOLA UVECE.I kladionice i parkovi sa kerovima i izmetom od kerova.

    Nacija poltrona,ulizica,hostaplera i mazohista.Jednom recju senatorijum od drzave.Oni malo pametniji shvataju u kakvom senatorijumu od drzave i zive i maksimalno varaju i kradu narod u toj"drzavi".Oni mallo snalazljiviji i pronicljiviji uce strane jezike i pune redove ispred Nemacke i Kanadske Ambasade za radne vize u Kneza Milosa u centru Beograda od ranog jutra.

    Podjimo samo od predsednika koji se 28 puta dnevno pojavljuje u medijima i ministra unutrasnjih poslova koji je 5 puta dnevno u medijima a najveca stopa neprocesiranih sudskih predmeta po glavi stanovnika od svih drzava Evrope i najveca prenatrpanost odnosno nedostatak zatvorskih kreveta po glavi stanovnika od svih drzava Evrope.

    Jos i poceli da daju okorelim kriminalcima za najteza krivicna dela elektronsku nanogicu BEZ ELEKTRONSKOG NADZORA.
  • Pawlle

    20.08.2019 07:31
    Da su svi pametni i da napuste sve,da ostanete bez ikoga da vidimo dokle cete zajebavati narod

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna