Autor: RTS, 021

Info
21.08.2019.
07:16
Kada je pre nekoliko dana američki predsednik Donald Tramp izjavio da će ponuditi Danskoj da kupi Grenland svi su mislili da se šali. Njegovi najnoviji tvitovi govore da se ozbiljno naljutio.
  • ex Pezos

    22.08.2019 07:57
    PITANJE ???
    Napravio je gresku sto je ponudu za trgovinu poslao Zemlji sa ozbiljnim i odgovornim politicarima.
    Treba da ponudi "nasima" .Ovde moze da kupi sto pozeli , i to vrlo povoljno , mozda i po damping ceni !
  • ex chapman

    21.08.2019 10:38
    @drr
    Tramp se samo pravi lud. vrlo je inteligentan, ali i svestan da prosečan Amerikanac (i uopšte prosečan čovek) ne voli inteligentne, razumne, pristojne... više vole klovnove koji ih svaki dan šokiraju, zabavljaju isl. to je "pravi muškarac" - arogantna neznalica koja uvek odiše manjom ili većom dozom potisnute agresivnosti, kojoj povremeno dozvoljava da izbije na površinu! "snažan čovek od akcije" čvrsto ubeđen u ono što govori i radi, iako svaki čas menja i stavove i ponašanje!
  • Deka

    21.08.2019 09:40
    Svašta
    Mora da su se jako potresi zbog toga
  • drr

    21.08.2019 08:35
    svet na rubu ambisa
    Otkazuje posetu tvitovima, zato što neće da razgovaraju o prodaji teritorije?Vreme je da ovom razmaženom klovnu neko dodeli vruću šamarčinu pre nego što krene da se poigrava sa kodovima za nuklearno naoružanje koje mu je dato kada je izabran za predsednika. U Danskoj bi trebao da bude proglašen za nepoželjnu osobu dok ne uputi izvinjenje, a EU bi trebala da se solidariše sa svojom članicom i u najmanju ruku da uputi zajedničku protestnu notu. Svet je u velikom problemu i opasnosti zbog ovog ludaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna