Autor: Blic, Novosti

Info
23.08.2019.
10:25 > 10:31
Dečak iz Srbije star pet godina umalo se udavio u četvratak na plaži u Pefkohoriju, popularnom grčkom letovalištu, a uspešno ga je reanimirao lekar koji je na plaži bio kao turista.
  • Boba

    24.08.2019 15:28
    Ipak se drugo dete udavilo
    U utorak se na istoj toj plaži udavilo dete. Decak star 4 godine. Nažalost u ovom slucaju roditelji su se pojavili tek posle 10 min. Da vide gde im je dete. A decak je vec bio mrtav.
  • Realna

    24.08.2019 14:35
    HAOS
    Grčkoj je priroda dala sve ali ljudski faktor je zatajio. Ogromne gužve i nikada uređene plaže, apartmanske vile zaspuštene, higijena nula a improvizacija vrhunska.Svuda nešto smrdi oko taverni. Ne trude se baš ni malo da ulože u dalji period, samo na brzinu niču jako ružne kuće koje se izdaju a da pri tom nemate osnovno, poput sasvim običnog kupatila u kojem vam se neće izlivati voda iz slivnika i da imate toplu vodu tokom celog dana. Lopovi haraju i opušteno pljačkaju apartmane. Internet u vilama je većinom naučna fantastika. Na plažama haos a spasioci se bore sa plaćanjem opštine za svoje usluge.
    U toj situaciji morate biti spremni da glumite supermena ako hoćete da letovanje prođe bez problema. Uvek na oprezu. "Divan odmor".
    U celoj priči je moguće da su roditelji ili roditelj u nedozvoljenom momentu nepažnje zanemarili ogromnu gužvu na plaži Pefkohorija, što je moglo da ih sunovrati u propast. Inače, da biste na plaži Pefkohorija stigli brzo do vode ili nazad, morate biti vrhunski skakač udalj.
    Sve najbolje dečaku! Sreća ga je pratila.
  • Branko

    23.08.2019 22:33
    Gde su bili roditelji i kako su pazili na dete? Da nece i sada da se zale na spasioce, cuvare, slabu ogradu na plazi ili u moru itd? Decko je ovoga puta imao puno srece da mu se, uprkos takvim roditeljima, na plazi nadje doktor, ali se bojim, iskustvo me uci, da ova lekcija nece biti dovoljna.
  • Spasilac

    23.08.2019 12:10
    Brza reakcija
    Bravo za doktora koji je brzo reagovao što je najbitinije u tom trenutnku, a maleckom brz i uspešan oporavak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna