Autor: Portal Novosti, Tanjug

Info
23.08.2019.
18:02 > 17:55
Još jedan napad na Srbe u Hrvatskoj dogodio se pre tri dana, u utorak, a pretučen je srpski povratnik iz okoline Rijeke.
  • @pera

    24.08.2019 16:00
    Још један релативизатор СИСТЕМАТСКЕ хрватске србофобије. Ето ми не треба ни да преносимо те вести, јер тиме ширимо мржњу. Лудило. :) То је само по који фашиста (магловито), изоловани случајеви, инциденти, а само у последња три дана три напада, од којих у једном 10-годишњак заврши у болници, а у другом старац од 70 година коме су пре напада псовали ''мајку српску'' (повратник, већ једном протеран 1991. у ''првој Олуји'' над урбаним Србима). И тај други напад се десио у ''толерантној'' Ријеци. Какво је тек стање у Осијеку, Задру, Шибенику и Сплиту? О концертима проусташког певача М.П. Томпсона на ком дернечи десетине хиљада младих сваког месеца и да не причамо. Све ће то ''Пера'' већ објаснити. :))))
  • pera

    24.08.2019 13:44
    ..
    Idem uskoro u Rijeku kolima i jedva cekam. Nikad nikakvih problema, jer tamo su ljudi ljudi. Dodje po koji fasista, tipa odraz u ogledalu ovog Petergrada, i pravi probleme, iako generalno znaju da nisu dobrodosli, pa vecinom izbegavaju Istru. Razlika je u tome sto hrvatski mediji pisu o ovim slucajevima, radeci na osvescivanju ljudskosti i ukazivanju na bruku koju krezubi nacionalisti prave, dok nasi mediji to prenose i stavljaju u sluzbu sirenja mrznje.
  • Петровград

    23.08.2019 23:54
    Анте Старчевић - отац нације
    Шта на ово кажу југоносталгичари и дежурни србофоби ? Који је ово већ напад по реду у само неколико дана ? Бележи ли ико нападе на Србе у Хрватској?! Прекјуче дете од 10 година, данас старац од 70!
    Хрватска државна идеја је створена на отвореној србофобији, тј. систематском антисрбизму. Преувеличавању негативног и умањивању, тј. релативизацији позитивног. Било је тако пре ''великосрпске агресије'' 90-их, пре ''великосрпске хегемоније'' 40-их и пре ''великосрпске надмености'' 1918. године. Још од Свекатоличког конгреса 1900. када су сви католици листом постали Хрвати.
  • PetarPP

    23.08.2019 21:29
    @murko
    Kad je Hrvatska postala deo master plana da se Jugoslavija uništi i kovala planove kako da se naoruža Milošević politički nije gotovo ni postojao.
    A sad možeš da nastaviš da lupetaš šta god hoćeš.
  • murko

    23.08.2019 19:51
    mir mir mir niko nije kriv
    Sve je to zbog zlocinacke politike Slobodana Milosevica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna