Autor: Beta

Info
08.09.2019.
09:58
Saudijski kralj Salman smenio je ministra energetike i na to mesto, koje važi za jednu od najvažnijih pozicija u zemlji, postavio jednog od svojih sinova, princa Abdulaziza bin Salmana.
  • Uhan Uros

    08.09.2019 17:41
    Celovska cesta 123 Maribor
    Dvojna morala nikad vise nebi radio u Arabskom svetu. Uskoro im dolazi velika kriza jer vec po svetu naveliko idu na elektricne automobile. I treba dosta su nas sisali. Sto god da se desi a da je upleten Arapin ili u firmi ili na ulici nikad ih ne osude i da su krivi. U Qatru Policija je iz jadnog Sudana a razmnozili se Indijci da to nemozes da vjerujes gori su od Sicilianske mafije. Dubai Abu Dhabi isto tako. Ne hvala sve pare koje sam zaradio uz mobbing ponizavanje pokusaje psiho maltretiranja i stranaca koji glume sefove a pojma nemaju o projektu i tehnologiji. Pojma. Dodjes u Dubai glavnu energetsku firmu 80% Indijci zaposleni, ostali lokalni cure i decki pojma nemaju pazi samo tipkaju na telefone po celi dan...koji dan dodju u 9 na posao u 11 vec odu ne vrate se sa rucka. Itd. Ne hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna