Autor: RTS

Info
10.09.2019.
10:22
Ambasadorka u Zagrebu Mira Nikolić odbila je da primi protestnu notu u Ministarstvu spoljnih poslova Hrvatske pošto je ono odbilo da primi notu Srbije, iako je srpska ambasadorka već imala zakazan sastanak na kome je to trebalo da učini.
  • lovro

    10.09.2019 17:00
    Boris Korda, nadam se da ste sarkastični inače vas pitam, iz koje ste vi rupetine izašli? U EU i verovatno i u drugim državama uzimaju osobne dokumente, dok ne platite, pa vi putujte kolko god očete...lol...
  • Boris Korda

    10.09.2019 10:48
    Viska ulica 12
    I nas nisu hteli da puste da udjemo dok ne platimo jednu prekrsajnu kaznu za radar od prosle godine. Niko nesme zbog prekrsaja da ti zabranjuje slobodno kretanje u Evropi i to cu prijaviti u MUP u Zagreb da se taj Policajac skine sa posla. Natero nas je da platimo pa mozemo. To je iznuda jer nema tog zakona. Toliko o postenju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna