Autor: N1

Info
11.09.2019.
20:45 > 21:05
Tatjana Aničić iz Združene akcije Krov nad glavom ocenila je u Danu uživo da se iseljenja otprilike dešavaju na dnevnom nivou, a da možda i ne znamo za njih.
  • dragan perković

    12.09.2019 04:19
    Ah
    Ne da se ukinu izvršitelki već ih sve treba lohapsiti i konfiskovati imovinu.I rešeno za sva vremena.A ove agencije čemu služe sem što prave statistiku ?
  • Titikaka

    11.09.2019 23:33
    zvanični imenik je javan
    Može se pronaći na sajtu komore izvršitelja
    http://www.komoraizvrsitelja.rs/?q=podrucje/prvog-osnovnog-suda-u-novom-sadu-i-privrednog-suda-u-novom-sadu
  • Bole

    11.09.2019 21:53
    Bole
    Vec smo postali socijalni slucajevi. Ako ode ova vlast mozda dodjemo do kazana nazalost u 21 veku mi komentarisemo o prezivljavanju umesto da idemo napred. Uzas......
  • Salamander

    11.09.2019 21:40
    svima je već jasno
    plaćenici rasturaju Srbiju.
    Plaćaju ih oni, koji su izgubili 2 svetska rata
    svete se Srbiji preko domaćih izdajnika
    Dakle: riba uvek smrdi od glave, a čisti se od repa
  • Marijana

    11.09.2019 21:15
    Svako mora da!se pruzi prema!svom dzepu ne posle da kuka.Manite se kredits i megalomanije,zacas dodje bolest,ili nezaposlenost,mislite na to,zivot je kratak uzivaj u onome sto imas.Losa je situacija u svetu nema garancije nizasta pa ni za zivot,nepruzajte se preko gubera,oa vam se nece ovo desavati.I ja bih u Parizu da!zivim prekoputa Ajfelive kule zivimo normalno solidno ali to nemozemo priustiti.Zdravi smo i sretni i gledamo Ajfela dvogledom.Zar niste svesni da zivite u imaginarnom zlatnom dobu u Srbiji tamo.Osvesticete se kad budete puzili ulicama i prosili kao beskucnici izbaceni iz svojih zlatnih dvorova.Otreznite se i zivite prema!svojim mogucnostima,jer kazu bog da!ali bog i uzme.
  • Bora

    11.09.2019 21:07
    Bora
    Omladina krov nad glavom je sve u pravu gradjani postaju socijalni slucajevi ne sano za stan ili kucu jedino sto imaju vec i za informatiku i druge komunalne racune naplacuju koliko hoce. Ako nemas sve ti zaplene i eto sve sto si kupovao i gradio posteno godinama i generacijama ode za minut zbog nekog duga od par hiljada ili je vec zastareo a ti nemas prava ni dase zalis opsta otimacina i lopovluk. Mora dase ukinu izvrsitelji sto pre.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna