Autor: RTS, Nova ekonomija

Info
12.09.2019.
07:04 > 07:47
Dodatni radovi će morati da se izvedu na Istočnom kraku Koridora 10, u levoj traci puta kod tunela Bancarevo, jer se pojavilo klizište koje je ugrozilo već urađeni potporni zid.
  • nensi

    13.09.2019 01:32
    svaka cast
    Ovo je stvarno prevrsilo sve. Oni nisu ni jedan objekat uradili kako treba. Ne prodje ni garantni rok a nesto se srusi. Rade sve poizvodjaci. Ne postoji u Srbiji prava operativa niti pravi inzenjeri. Svi sa kupljenm diploma. Trose li, trose li pare poreskih obveznika. Dokle vise????????
  • RVosha

    12.09.2019 11:01
    Smrdija
    Kakva drzava takva i gradilista .
  • Aleksandar

    12.09.2019 08:59
    Kod nas samo obican radnik odgovara za svoje postupke. Cim si neki sefcic pa na vise tu prestaje svaka odgovornost.
    Zato se i radi i gradi ovako.
    U ovom kao i u mnogim drugim slucajevima postoji odgovorno lice.al kod nas to odgovorno lice unapred zna da nece odgovarati.Cak ce biti nagradjen i pohvaljen ako taj poveren mu posao sto vise skarabudzi.Eto razloga za prepravke i lapanje love.
    Dokle vise? I ova vlast i predhodne i buduce ,sve su iste.a zasto?zato sto mi cutimo.Ustani Srbijo!!!
  • ex chapman

    12.09.2019 08:35
    čudna mi čuda
    pa šta je čudno - oni NE ZNAJU NIŠTA, osim da kradu - i to ne onako prikriveno, nego otvoreno džukački, jer čak nisu u stanju ni da zataškaju zločine. neograničena vlast poklonjena domaćem izdajniku od strane "velikih sila", a za uzvrat moraće da im da - SVEEEEEE! dok su se npr. Češka ili Slovenija, priklonile "zapadnom taboru" i postale njihovi poslušnici, Srbija je odabrala special way - Srbija nije htela da bude poslušnik - zato je sada najobičnija kolonija za ekspolataciju. svi karakteristični znakovi su tu - neograničena vlast diktatora demagoga, koji iza priča o patriotizmu krije najobičniji lopovluk; bogaćenje tankog sloja kriminalaca na vrhu dok cela država tone u sve veću bedu, rastakanje domaće privrede, institucija pa čak i kulture; podređivanje interesa naroda interesima diktatora i njegovih gospodara; uništavanje prirodnih bogatstava zarad brzog bogaćenja kriminalaca; kršenje svih ljudskih prava, uključujući i pravo na život; diskreditacija svake opozicije kao kriminalne i izdajničke (a zapravo su kriminalci i izdajnici oni na vlasti)
    sve su to odlike prave kolonije, poput npr. Indije u 19 veku
  • Oki

    12.09.2019 08:32
    Glup razlog za pranje para i otimanje. Sve se više bahate jer im je uvek malo pa i jeste fora da se loše uradi i da rade ponovo. Kažu ljudi rade ponovo jer su zaboravili alat da uzmu a sve su zatrpali. Sramota gde ulupaju tolike pare. A Vojvodinu su potpuno iskljucili iz radova. Verovatno jer im ovde prva pada vlast pa neće da ulažu a i ne mogu da toliko muljaju jer nema nigde kosina i nema šta da im se obrušava pa i ne vide sebe u tim kombinacijama. Sve Šojić do Šojića i stručnjak do stručnjaka.
  • N

    12.09.2019 08:07
    @Dark
    I po Vojvodini kad budu nesto gradili, bice "najteže gradilište u Evropi". Vec su tako nesto izjavili za onu nesretnu prugu koja treba da se gradi 3 godine, opet kao opravdanje za nesposobnost. Treba "pokoriti", sve te njive i livade.
  • Ivan

    12.09.2019 07:39
    stručnjaci
    Sramota! Na odgovornim mestima stavljaju nesposobne, nestručne, nekvalifikovane osobe, koje poturaju deset podizvodjača.
  • Dark

    12.09.2019 07:28
    Déjà vu
    Opet imamo "najteže gradilište u Evropi"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna