Autor: Beta

Info
14.09.2019.
19:29 > 19:58
Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović osudila je nasilan napad pripadnika obezbeđenja autobuske stanice u Kragujevcu na jednu putnicu na peronu.
  • Lala

    15.09.2019 09:49
    @Станко Србин
    Kada ne sagledaš i ne vidiš kompletan događaj onda je tvoj komentar ko i ministarkin. Prvo čovek može tata da joj bude, napadala ga je 3-4 puta bez ikakvog razloga ( šamarala i udarala ). Po načinu na koji ju je "počistio" vidi se da je nekad trenirao neki borilački sport i sve vreme se suzdržavao da to primeni. Daleko od toga da u obezbeđenju nema kriminalaca ali ovaj čovek to očigledno nije.
    I na kraju ako se već hvališ da si Станко Србин pa nauči srpski.
  • Станко Србин

    15.09.2019 07:07
    Фуј
    У обезбеђењу ма, раде бивше силеџије у улични преступници. Они сматрају да им је законом дозвољено оно што им је у нормалној држави бранито. Још гора ствар је што бившег председника Србије, г. Тадића, агенција за обезбеђење има право и на пиштоље.
  • Branko

    14.09.2019 22:21
    Gospodjo Mihajlovic, a i ostali zainteresovani, pitam se, a i sve ostale: da li bi postojalo ikakvo opravdanje i da li bi i to bilo za svaku osudu da je umesto te zene bio muskarac? Sta to znaci kada se kaze: ne moze tako da se postupa sa jednom zenom? Da li je sa muskarcem drugacije i da li mi imamo manja prava ili zastitu? Cisto da znamo, pa da se nekako pripremimo.
  • Brka

    14.09.2019 22:03
    Pogledaj ceo snimak Mrs. P.
    Nadjite na netu ceo snimak... pa ta devojks je sutala prva tog coveka koji moze otac da joj bude a ovo sto je on uradio je obuzdavanje podivljale zene koja 99% nije u pravu u toj situaciji a covek je radio svoj posao.... zato valjda i sluzi obezbedjenje....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna