Autor: VOA

Info
14.09.2019.
20:29
Osamnaest godina posle terorističkih napada na Sjedinjene Države, vojna potrošnja u svetu je na rekordno visokom nivou, pokazuju podaci Međunarodnog istraživačkog instituta za mir, sa sedištem u Stokholmu.
  • drr

    15.09.2019 03:52
    planeta majmuna...
    Umesto da se ta sredstva usmere na izlečenje bolesti, za iskorenjivanje siromaštva i gladi, za otrivanje novih oblika energije, za istraživanje svemira, majmuni se takmiče oko toga ko će da sedne na bolje mesto u brodu koji ubrzano tone. Interesantno je i tragično i to da najmanje 70% ljudi želi da u miru i slozi živi život, a lukava, agresivna i glasna manjina uspeva da ih izmanipuliše u podele, ratove i tenzije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna