Autor: Tanjug

Info
16.09.2019.
18:44 > 16:02
Plutajući otpad, koji godinama narušava izgled jedne od najlepših reka u regionu, Drine, a koji dolazi Limom sa nesanitarnih deponija iz Srbije, Crne Gore i, manjim delom, iz BiH, mogao bi, kako obećavaju nadležni, sledeće godine da postane prošlost.
  • Mad Hatter

    16.09.2019 23:18
    Novice ne vređaj Turke.

    Nego gde je SrBska čast da se oglasi oko ovog zagađenja na grudi SrBskoj? I to na Drini.

    Zaspali?

  • mrva

    16.09.2019 18:37
    U ovom zagađivanju Drine đubretom ogleda se sav prostakluk i primitivizam balkanskog naroda. Takva pojava normalnog čoveka potpuno zbunjuje. Sećam se kada sam prvi put ugledao nepregledni pojas od zapetljanih kesa i ostalog đubreta, po obalnom drveću i šiblju, najvidljivije pri niskom vodostaju Drine. Zgrožen prizorom, zbunjen... Tažiš objašnjenje, misliš neka greška, desilo se slučajno... A onda nailaziš na deponij, nedaleko od Zvornika sa bosanske strane, koja završava direktno u reci. Neverica. Memedović je napravio dobru emisiju na tu temu, "Dva lica reke Drine" može se pogledati na yt. Svaki dalji komentar je suvišan.
  • Novica

    16.09.2019 17:36
    To smo mi, ne civilizovani prostaci sa ne kulturom zaostalom jos od 500 godina vladavine Turaka i jos 10 godina vladavine Slobe? Kakav narod ce ostati posle vladavine ovih ne smem ni da pomisljam!
  • BojaNS

    16.09.2019 17:36
    Kada bi, sve drzave u regionu imali uskladjene zakone za otkup plasticnog otpada ljudi bi sutradan trcali u sumu.
  • Laloš

    16.09.2019 16:53
    Zato ja i ne idem nigde južno od Novog Beograda. Sve je prljavo, skrnavo i us...o. U Dunavu se kupam samo uzvodno od Kamenjara. Uspeli smo sve da zaprljamo i uništimo.
  • dzo

    16.09.2019 16:38
    Kaže "izgleda poprilično čisto", pa koliko mozga treba imati zagađenje nije samo ono OKOM vidljivo, što ne uzorkuju tu vodu pa u lab? A to što potone isto nije smeće a ni ono što se razgradi pa hrani ribe, zemljišta.. I onda kažu još "moglo bi postati istorija" a možda moglo i ne bi... naime, niti lepše prirode tamo a niti prljavijih ljudi!! Gledao ja svojevremeno neku vikendicu Zlatar i okolina to je to Višegrad ali sam prilično brzo odustao SAMO zbog jednog razloga a to je, što se već 30 godina sva otpadna voda i kanalizacija sliva u te 2-3 rečice potoke pa onda u jezero... Kažu treba im 6 -7 mil evra da to reše, eto ovima za izbore KONKRETNE CIFRE

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna