Autor: Tanjug

Info
19.09.2019.
17:27
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su Predlog izmene zakona o visokom obrazovanju, kojim se "starim studentima" produžava rok za završetak studija po programu, po kojem su upisali fakultete.
  • Ja

    20.09.2019 06:46
    Joj
    Teško meni......al sam ga na.......bo!

  • Heh

    19.09.2019 18:16
    ma jos 20 godina neka im daju
    Kakav sistem skolovanja, takva i vlast, a naravno takva i drzava. Lenjost, stalno neko odugovlacenje, razvlacenje u nedogled bez ikakvih osecaja za neke obaveze... Eto, pokupili su verovatno neke glasove za ove sada izbore, pa onda opet, kako kaze ''divni'' predsednik bice bolje za dve, do dve i po godine, tako u krug. A tako je, ne samo u obrazovanju vec u svim sferama. Tek kad pocnemo da cenimo efikasnost onda mozda i bude nesto od nas, do tad ce nam uvek biti ovako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna