Autor: Novosti

Info
27.09.2019.
20:45 > 20:28
Incident u Osnovnoj školi "Braća Stefanović" u selu Neuzina, u Opštini Sečanj, nedaleko od Zrenjanina, uznemirio je učenike, ali i meštane mirnog banatskog sela, kada je pre dve nedelje, otac učenice prvog razreda, ljut što njegova devojčica plače, nasilno uleteo u učionicu i zapretio učiteljici.
  • pera

    28.09.2019 22:54
    ..
    I meni bode oci kako je ta recenica formulisana. Kao ono kad iz JSP stigne saopstenje da je kontrolor lepo zamolio putnika da mu pokaze kartu, a ono ovaj mu zavrtao ruku i psovao ga svo vreme.
  • mila

    28.09.2019 20:59
    ljudi sunludi
    Zamislite tu bahatost. Uleteti u ucionicu i prevrnuti katedru. Sigurno je neki novokompovani bogatas. Zar ne postoji lepo ponasanje. Kakav on ostavlja utisak pred decom. Strasno. Za ne poverovati.
  • Bob Rock

    28.09.2019 19:35
    @Marko i Bole
    Naravno, Marko, da neka pravila postoje, i postojala su pravila i za nas. Kako se ponašati u učionici, da li se preziva ti, gde ostavljati obuću, i šta sve ne, kako naša učionica ne bi bila prašnjava. I čuvamo učionici, da bude čista, i zidovi da budu čisti, da ne bi bila zrela za krečenje već mesec dana od početka školske godine. Za fizičko, pa naravno, svoju opremu spakovati, i sve vratiti gde je bilo - da bi bilo narednom odeljenju opet sve uredno. Ne znam da li imaš amneziju, ili si išao u školu sa nekom hordom.

    A devojčica, sad je tek početak školske godine, u nepoznatoj je sredini, uči se na pravila, i možda se rasplakala bezveze. Otkud ideja da bi neko sigurno na devojčicu vikao, ili da je bilo vikanja.

    Bole, jel bi bio tako opasan i da si naleteo na nekog nastavnika? Trudi se da ne rešavaš probleme odmah agresijom, možda je i nesporazum... Razumem da mogu postojati određene situacije, ali kad bismo svi tako - možda i tebe potraži muž te učiteljice. Nismo varvari. Bar ne bismo trebali biti.
  • Jovan

    28.09.2019 19:24
    ovaj bi u americi zapecatio karijeru
  • Marko

    28.09.2019 18:21
    Meni se čini da ovde nije cela priča ispričana. Nije mi jasno zašto se tačno devojčica rasplakala.o kakvim "instrukcijama" za odlaganje stvari se radi? Pazi ti kako je ta rečenica formulisana. Instrukcije.,Je l' to vojska? A ne bi bio uopšte prvi put da se iz škole presveti prosvetari prave ludi.
  • Ja

    28.09.2019 17:47
    Za Boleta
    E moj Bole, molio bi te da opet malo pohađaš školu. Pismenost ti je za 2.
  • Bole

    28.09.2019 14:07
    Bole
    Nebi se slozio daje nasilnik. Pre bi rekao daje bio uplasen za svoje dete sto je i normalno. Kada te pozovu na telefon i kazu da ti dete place usput ti se vrzma po glavi svasta. Ja sam bio u istoj situaciji kada mi je cerka bila u 2 osnovne dete se rasplakalo zato sto uciteljica nije htela daje pusti na veliki odmor zato sto nije uradila tacno neki zadatak iz matematike. Koje ona da brani kretanje deteta uz preteci ton u tom momentu sam mislio dacu celu skolu srusiti. Tako da tema o decu,skolstvu je jako osetljiva nebi tako olako roditelja osudjivao. Ja kao roditelj dvoje dece koje se jos skoluju nebi dozvolio da mi se neko od nastavnika izderava na dete ili zabranjuje slobodu kretanja. Jer kad dete pati i roditelj patu a roditelj pati patice i onaj koi je prouzrokovao sve to.
  • Boris Korda

    28.09.2019 08:12
    Viska ulica 12
    Nasilnika u zatvor, da se izvini pred svom decom za ponasanje. Rigorozna kazna za nasilje. Molim Stefanovic kad cete srediti nasilnike u Novom Sadu i okolici?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna