Autor: RTS

Info
07.10.2019.
20:10 > 20:19
Udruženje taksista u Beogradu i danas je protestovalo zbog toga što, kako kažu, država ne sprovodi zakon.
  • Krezava Srbija

    08.10.2019 15:22
    Besni taksisti koji umesto da se prema vozilu ponašaju kao prema radnom mestu, vode računa o licnoj higijeni i ophode se prema musteriji sa poštovanjem, hoće da ukinu konkurenciju. Sa druge strane, mislim da se na ulicama pored istih tih taksista zapravo velikim delom nalaze i SNS-ovci, instruisani iz samog državnog vrha da rade na uništenju cargo-a. Zašto? Zato što se kod cargo-a sve plaća elektronskim putem i šanse za reketiranje su malte ne nemoguće. Zeznuše ih tako da kojekakve bate ne bi mogle da im otmu profit, a sad je to problem jer se u ovoj državi nije dovoljno naotimalo para
  • Salamander

    07.10.2019 21:59
    oni su kanda nedovoljno inte-
    -ligentni:
    1.) Svako može da se dogovori sa bilo kime da se vozi bilo gde usmeno.
    2.) može i pismeno
    3.) može i u elektronskoj formi
    4.) može da šalje grupne poruke
    5.) može da udružuje grupe preko interneta
    6.) može da napravi svoju društvenu mrežu sa aplikacijama raznih vrsta
    7.) Može da se udruźi u klubove i udruženja gradjana... itd.
    I sada najvažnije pitanje: zašto se taksisti bune?
    Zato što nove tehnologije dozvoljavaju nove mogućnosti?
    Potpuno besmisleno se bune. Taksi odumire kao institucionalna tvorevina.
    Neka i oni naprave aplikacije, udruže se u klubove, prijave se na biro za zapošljavanje, uzimaju socijalnu pomoć i ne moraju da plaćaju porez.
    Ni registraciju ni tablice... ništa.
  • Keva

    07.10.2019 20:42
    Ne razumem ni njihove potrebe a tek što ne razumem potrebe sad i naših taksista da nam prave haos. Gradski saobraćaj u NSu funkcioniše prelepo, tako da su dobili i nove klijente a neki drugi su seli u svoj automobil. Ako vam smeta Cargo prikljicite mu se i svima dobro. Ali...u Car go nema starih vozila, mora da postoji propis kako docekujete stranku, nema keša, samo preko kartice, nema muljanja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna