Info
11.04.2011.
11:46
Francuska policija uhapsila je danas u Parizu najmanje dve žene koje su nosile veo koji je pokrivao celo lice, prvog dana primene zabrane nošenja burke i nikaba na javnom mestu, ali je saopšteno da to nije učinjeno zbog vela, već neprijavljenog protesta.
  • Jan Chi

    11.04.2011 19:21
    sta je problem?
    Sta je ovde problem? Sa jedne strane Drzava ima pravo da donese zakon o pokrivanju lica i u ovom slucaju bi Muslimanke trebale zakon da postuju, jer nisu u muslimanskoj Drzavi. Sa druge strane, Drzava bi trebalo da postuje verske zajednice i njihove obicaje. Nemam nista protiv da zene pokrivaju lice i telo, ali se pitam zasto zene iz Evrope koje dolaze u neku muslimansku zemlju MORAJU da bar stave maramu na glavu, inace ne bi mogle da udju u tu zemlju(Iran na primer), a kada evropska Drzava zatrazi od Muslimanki da otkriju lice, one to shvataju kao provokacija!
  • Andro

    11.04.2011 13:53
    !
    E, učite, gospodo. To je pravna sekularna država.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna