Autor: Beta

Info
09.10.2019.
16:14
Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković je na sednici Skupštine Srbije nazvao glumca Branislava Trifunovića "spodobom" koja cepa srpsku zastavu i to opravdava umetničkom slobodom.
  • xyz

    10.10.2019 12:05
    grbavljenje
    Šta se pravite grbavi? Da je u americi u pozorištu pocepao američku zastavu ili nedaj bože zastavu izraela momentalno bi završio karijeru. Problem je što smo dozvolili da nam na to ukaže jedan SNS kadar umesto da su mu odma stavili do znanja na licu mesta da tako ne može.
  • Komedijaš

    09.10.2019 20:10
    Sram ga bilo! I Ljubu Tadića naročito da je sramota što je glumio zločinca Murata. Dole glumci, dole nepatriotske uloge!
  • Novosađanka

    09.10.2019 18:35
    Mordor
    Pripadnik sekte koja je na komade iscepkala ovu državu i podelila njen narod želi nekoga da kazni zbog cepanja zastave u predstavi.
    A garant nikada nije ni ušao u pozorište.
    Koji mi paradoks od života živimo u ovoj poslednjoj evropskoj prćiji, to je za ne poverovati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna