Autor: Tanjug

Info
10.10.2019.
15:39
Savet ministara Evropske unije uklonio je Srbiju sa evropske "sive liste" poreskih oaza, pošto je utvrđeno da se naša zemlja usaglasila sa svim obavezama u oblasti poreske saradnje i da je pre roka sprovela sve potrebne reforme kako bi se uskladila sa EU principima dobrog upravljanja porezima.
  • .

    10.10.2019 17:38
    /
    Mhm, dok 80% mojih IT kolega i dalje uspesno izbegava placanje poreza i doprinosa na ovaj ili onaj nacin. Neki vode agencije i rade kao kontraktori, to je skoro pa legalno. Ali najgori po tom pitanju su "rezidenti" pribalitckih zemalja. I tu ne mislim na freelancere jer njihov udeo u celoj prici je smesan. A vole da pljuju po infrastrukturi, da kazu kako nam ne valjaju bolnice, putevi, itd. Kakvi su ljudi takva im drzava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna