Autor: Beta

Info
12.10.2019.
13:50 > 14:52
Ministarstvo prosvete Srbije angažovalo je od septembra 74 spoljna saradnika, savetnika za zaštitu od nasilja u školama, rečeno je u tom ministarstvu.
  • Boškov

    13.10.2019 07:42
    Trla baba
    Ima rešenja. Ukinuti Versku nastavu i Građasko vaspitanje- promašeni predmeti. Čas odeljenjskog starešine treba držati za oblikovanje skladnih međuljudskih odnosa. Sada su oni u funkciji regulisanja administrativnih podataka- opravdanih i neopravdanih izostanaka. I još važnije od toga je što su to formalni časovi, koji se i ne drže. A pedagozi i psholozi po školama su bez iskustva i nikada nisu bili odeljenjske starešine, a i kada su po neki i bili ta su odeljenja bila na dnu rang liste.Decu treba učiti i vaspitavati u dopuskim radnim aktvnostima da se sami đaci osposobljavaju u korisne članove društva. Mnogo treba raditi sa decom i sa roditeljima istovremeno.Pričam iz iskustva jer sam imao uvek najbolja odeljenja. Treba znati i treba raditi a "ne zvona i praporce".
  • Pearl

    12.10.2019 21:54
    Ko je birao te saradnike, jel' možda bio neki konkurs? Gde je njihovo radno mesto? U školi u kojoj su već zaposleni ili... Nešto mi sve nejasno.
  • Srž

    12.10.2019 16:08
    Bolje da su angažovali Specijalne Antiterorističke Jedinice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna