Autor: Beta

Info
12.10.2019.
20:41 > 21:41
Učesnici protesta "Jedan od pet miliona" ponovo su simbolično ofarbali vrata zgrade Radio televizije Srbije u "pink" boju, a u toj akciji pridružili su im se predstavnici Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Marko Bastać i Nebojša Zelenović.
  • milicica

    13.10.2019 17:37
    bravo za setnju
    Bravo za transparent ali kad vidim ko vam se pridruzuje sve moj do mojega muka mi je i jos nesto farbajte svoja vrata koja ste kupili i platili jer farbajuci nasa samo ste huligani. asaetajte do mile volje to vam niko ne brani ali avaj setate sa onima koji su bili isti ako ne i gori i zato vise nikom ne verujem.
  • Koji mesec?

    12.10.2019 21:56
    Ružičasta Bastilja.
    Mart i oktobar smo utrošili.
    Sad, posle izbora, u kojima će netrosmisleno pobediti naš heroj, gospodar, spasilac i najveći sin ovog naroda - sledeći mesec je?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna