Autor: Al Jazeera

Info
13.10.2019.
21:58 > 22:06
Zbog loše obavljenog posla Evropske unije na Balkanu, Rusija, Turska i Kina našle su i ojačale svoje pozicije u regiji, ugrožavajući interese Sjedinjenih Američkih Država i terajući ovu supersilu da pojača svoje prisustvo u regiji, smatraju stručnjaci.
  • Vlado

    14.10.2019 07:37
    Srbija ne kontroliše Sandžak ?

    Srbija ne kontroliše Sandžak ?

    Kada to pročitate u tekstu jasno je sa koje strane vetar duva !

  • Garavi

    13.10.2019 23:37
    Good bye America!
    Lepo je sanjati imperijalne snove. Amerika je sila u opadanju. Njihove stare štosove o demokratiji više niko ne uzima za ozbiljno, čak ni u Americi. Vrlo veliki broj mladih Amerikanace prednost daje socijalizmu u odnosu na kapitalizam, a kako i ne bi kad je kapitlaizam Ameriku zavio u crno: infrastrukura u raspadu, bankrotirani gradovi u haosu, desetine miliona ljudi bez zdravstvenog osiguranja, milioni beskućnika, ilegalni migranti koji rade poslove koji su ponosnim Amerikancima ispod časti. Pripreme vlasti da smanje socijalnu pomoć i uskrate markice za hranu mnogima od ugroženih.
    Takva Amerika se vraća na Balkan koji je podelila i napunila mržnjom, u Srbiju i R. Srpsku koje je bombardovala. Kosovo je propao projekat, to svi vide, osim američkih plaćenika. Srbija ide svojim putem, ma koliko se to nekom ne sviđalo i uprkos naporima Zapada da onemogući nezavisan razvoj Srbije.
    Ne treba nam američko uplitanje. Yankees, go home!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna