Autor: RTK

Info
27.10.2019.
20:13 > 13:34
Srbija godišnje uveze oko 54.000 tona ulja, a uspe da sakupi samo jedan procenat, pa je pitanje gde završi ostatak ulja.
  • Mile

    28.10.2019 09:47
    Malo pisete napamet, raspitajte se na primer ovde u NS-u da li se neko bavi recikliranjem ulja. Ja znam da se bavi recikliranjem ulja koje se koristi u fritezama po lokalima I to veoma ozbiljno .
  • Vladimir

    28.10.2019 08:19
    Pitanje je gde zavrsi?
    Pa u wc solji i soludoperi u 99 posto slučajeva, onaj jedan posto je za cast izuzecima. Narod smo koji samo svoje dupe gleda, dokazano bezbroj puta, neki to zovu i prokletstvo, takodje dokazano kroz istoriju, i sta bolje ocekivati: Ne postoji apsolutno nikakva reciklaža ni nformacija o tome, o štetnosti ulja u ekosistemu da i ne govorin, uvozi se djubre od madjara i hrvata da bi se recikliralo nesto u fabrikama koje sluze za pranje para, stavljaju reke u cevi zarad jos pranja licnih interesa, i onda razmišljas kao deci treba ostsviti ovaj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna