Autor: Politika

Info
09.11.2019.
12:00 > 12:13
Jovan Jovanović, član Saveta za zaštitu potrošača u "Elektroprivredi Srbije", podneo je ostavku na to mesto jer je za decembarsko poskupljenje električne energije od 3,9 odsto saznao iz medija, budući da je ova odluka doneta bez mišljenja saveta u kojem sedi.
  • Marina

    09.11.2019 17:09
    Trostruka naplata racuna -EPS
    Mene su prosle zime tuzili za dug, iskljucili mi struju i ucenili ponovno prikljucivanje placanjem zastarelog duga I placanjem vec placenih racuna. Drugo nista nisu uzeli u obzir. Platila sam duplo.
    Tuzba I dalje stoji, nisu me razduzili a sada traze ponovo da platim isti taj dug ili ce mi iskljuciti struju a na sudu da dokazujem da nisu u pravu, u tom istom postupku koji su oni poveli protiv mene, pa I tamo da platim koliko sud odluci.
    Pitam se koliko puta je dovoljno da se plati jedan isti racun.
  • Vlada

    09.11.2019 15:01
    Bravo gospodine! Ljudi se dele na ljude i beskicmenjake, olos... ovaj covek je pokazao ko je j sta je!
  • dragan perković

    09.11.2019 14:59
    Ah
    Prvo šta briga potrošača dal je zelena ili šarena struja.Njemu je u interesu da je ima i plati po proizvođačkoj ceni.Pogledajte poleđinu računa-mi plaćamo troškove štampanja liste,poslove administriranja,zaštita životne sredine.
  • Nikola

    09.11.2019 14:57
    Ma zasto smo cicije
    Sta je 3,9% poskuppljenja struje u odnosu na 86,9 km autoputa ?! Ma NISTA,i sto uopste obracamo paznju na to, kada nam kilometri rasu ?! Ljudi, budimo zadovoljni sto cemo stizati do Bugarske, Grcke brze, a to sto nas ipak malo odlazi tamo, pa pomozimo ove sto odlaze sa ovih nistavnih 3,9% poskupljenja struje ! ??????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna