Autor: Insajder

Info
11.11.2019.
14:19
U Srbiji se u sve sumnja - u sudove, parlament, vojsku, policiju, crkvu… Samo je jedna institucija koja uživa gotovo božansko poverenje. Njegova je jača od suda, presuda, svedoka… Barem ako je suditi po izjavama zvaničnika i izaveštavanju medija. Kako piše Insajder - u pitanju je poligraf.
  • hm

    11.11.2019 18:34
    Mesaju se ovde dve stvari. Jedna je namestanje poligrafa i falsifikovanje njegovog nalaza, o cemu ne znam zasto se uopste i prica, obicno podvaljivanje i uklanjanje dokaza je moguce u svim metodama kad ima dovoljno korumpiranosti, pa tako i u ovoj. Sasvim druga je prica koliko je ova metoda pouzdana u utvrdjivanju lazi - rekla bih da je poprilicno pouzdana kod normalnih ljudi, pri cemu je slican pametnom i iskusnom detektivu koji posmatranjem coveka kojeg ispituje sa visokom pouzdanoscu zna da li ovaj laze. Na drugoj strani od normalnih ljudi su psihopate i sociopate koji ga mogu lako prevariti bas zbog svog poremecaja licnosti, a bas su oni najcesce i kriminalci, tako da sve u svemu - normalno je da se nigde ne koristi kao dokazni materijal, nego samo pomocno sredstvo u istrazi.
  • bjoa

    11.11.2019 17:06
    Kod nasih sudova nista nije dokaz .
  • Bole

    11.11.2019 17:05
    Bole
    Najveca glupost 20 veka. Ako mašina određuje koje kriv netreba nam sud. Samo u srbiji je svako kriv ko padne na poligrafu nigde više na zapadu neuzimaju rezultate ispitivanja za ozbiljno.
  • Kosta

    11.11.2019 16:40
    Kosta
    Sasvim pogrešno poligraf već 10 godina na zapadu nema nikakvog značaja. Može se namestiti što je i dokazazano i kod nas tako da poligraf lično kod nas služi za zastrašivanje nema nikakve težine ni u sudskom procesu,samo policija plaši osumnjičene dabi iznudili neko priznanje ili slično.
  • Izzy

    11.11.2019 16:17
    Ha ha
    Pa Vucic kaze drugacije! Ili laze?
  • SNS poligraf

    11.11.2019 16:10
    Poligraf je mašina. Postoje vežbe kako se poligraf može prevariti. Naravno da poligraf nije relevantni dkokaz.
    Poligraf kao dokaz je osmislio Vučić i i kroz poligraf provlači svoje kriminalce, kako su tobož nevini jer su prošli njegov i dr Nešin poligraf.
    SNS poligraf neće proči oni koji kritikuju SNS režim, ta opcija ne postoji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna