Autor: Tanjug

Info
12.11.2019.
08:07
IT-ijevci su i dalje među najtraženijim zanimanjima na tržištu rada u Srbiji i taj trend aktuelan je godinama unazad.
  • Male plate

    12.11.2019 10:02
    Losi uslovi
    Na svim pozicijama bez obzira na potrebne kvalifikacije - jos uvek su male plate srazmerno sa troškovima života, a pritom su i uslovi rada očajni. Egzodus radno najsposobnijih uveliko već traje, ali izgleda još nije dovoljno uticao ni na poboljšanje plata ni na uslove rada... Ko već nije emigrirao, pričekaće dakle još malo da preduzeća počnu da kubure ozbiljno sa manjkom radne snage ili budu prinuđena da snize kriterijume za zapošljavanje, a drastično poboljšaju uslove rada i povećaju plate - jer drugačije neće moći da ostvare svoj rast i čak opstanak na tržištu. Ovo je neminovno i biće diktirano ponudom i potražnjom radnika na tržištu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna