Autor: Beta

Info
12.11.2019.
16:58
Predsednik Srpskog poslovnog kluba "Privrednik" Zoran Drakulić ocenio je danas kao "zastrašujuće" to što je obim domaćih privatnih investicija u Srbiji prošle godine opao za 40 odsto.
  • novosađanin

    13.11.2019 08:06
    Ovaj se sada javlja i zahteva fer uslove. Da ih je bilo kada je on stvarao kapital, ne bi bio tu gde je sada.
  • milicica

    12.11.2019 22:22
    s duznim postovanjem
    Vama ja i bas vam nesto i ne verujem da vi privrednici ulazete u Hrvatsku i Sloveniju jer oni ne pustaju tako lako strane ulagace a pogotovo nase ako ste vi uopste nasi jer vam je firma ako se secam kad ste kupovali nas Kabel bila napolju. Cinjenica je i da ste ga kako sam cula otudjili jer niste uspeli da se probijete na strana trzista i puno izvozite. Sto se tice podsticaja od strane drzave tu i ne bi nesto znala koliki je odnos vi nasi i oni i o tome necu a ako sam pogresila a tako sam cula i citala za Novkabel izvinjavam se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna